"Динамо" залишить Україну та проведе благодійні спаринги з топ-клубами

"Динамо" залишить Україну та проведе благодійні спаринги з топ-клубами

"Динамо" отримало спеціальний дозвіл від Міністерства спорту на те, щоб гравці клубу могли покинути Україну під час воєнного стану, повідомив журналіст Сергій Болотніков.

На думку журналіста, столичний клуб хоче таким чином вивезти гравців, щоб була можливість працевлаштувати їх в інших клубах.

Згодом пресслужба "Динамо" повідомила про проведення десяти товариських матчів проти європейських клубів. Ігри пройдуть під девізом "Match for Peace! Stop the War!"

Спаринги "біло-сині" проводитимуть із квітня по червень. Суперниками стануть "Борусія" Дортмунд, ПСЖ, "Мілан", "Барселона", "Стяуа", "Легія", "Бенфіка", "Аякс", "Спортінг" та "Базель".

Метою проведення цих матчів є інформування міжнародної спільноти про війну в Україні та збирання коштів для підтримки українців, які постраждали від війни з російським агресором.

Нагадаємо, раніше Шевченко та Подкопаєва звернулися до світової спільноти.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
У Варшаві 12 квітня пройде благодійний футбольний матч "Легія" – "Динамо" з концертом У Варшаві 12 квітня пройде благодійний футбольний матч "Легія" – "Динамо" з концертом
Учасниками події стануть відомі українські артистки – Тіна Кароль, Юлія Саніна (The Hardkiss), Катерина Павленко (Go_A) та DOROFEEVA.
Loading...
Load next