Miss beauty of Ukraine 2024: як все відбувалося?

Miss beauty of Ukraine 2024: як все відбувалося?
У місті Лева відбулася масштабна благодійна подія національного рівня «Miss beauty of Ukraine 2024». Дівчата з усіх куточків країни боролися за головну корону та титул красуні України

У місті Лева відбулася масштабна благодійна подія національного рівня «Miss beauty of Ukraine 2024». Дівчата з усіх куточків країни боролися за головну корону та титул красуні України. У кастингу взяли участь 250 конкурсанток, лише 16 з них пройшли у фінал.

Підготовка дівчат тривала 1,5 місяці. Разом з фахівцями працювали над розкриттям природної харизми, навчали правильній подачі, ходьбі та як необхідно поводитися на сцені. З 16 дівчат більшість вперше брали участь у подібному конкурсі.

Детальніше в сюжеті:

Андрій Самойленко - pravdatutnews.com

Читайте також
Відкрито продаж квитків на рейс Запоріжжя – Львів
Ціна стартує від 700 грн. Перший рейс здійснюватиметься 29 травня.
Нафтогаз поставлятиме блакитне паливо бюджетним установам за фіксованим тарифом (відео) Нафтогаз поставлятиме блакитне паливо бюджетним установам за фіксованим тарифом (відео)
Нафтогаз поставлятиме блакитне паливо бюджетним установам за фіксованим тарифом. Процес підписання середньострокових договорів уже розпочали. І в Нафтогазі кажуть: вартість, яку вони пропонують, в рази нижча, ніж поточні світові ціни на газ.
Безкоштовне ЕНДОПРОТЕЗУВАННЯ для кожного: як скористатися послугою? Безкоштовне ЕНДОПРОТЕЗУВАННЯ для кожного: як скористатися послугою?
Практично щорічно державою виділяється понад 140 мільйонів гривень для закупівлі необхідних матеріалів для цих операції
Load next