20 тисяч гривень: суд оштрафував львів'янку за розповсюдження фото й відео еротичного характеру

20 тисяч гривень: суд оштрафував львів'янку за розповсюдження фото й відео еротичного характеру
Дівчина визнала свою провину й уклала угоду про визнання винуватості з прокурором.

Личаківський районний суд Львова оштрафував на 17 тис. грн львів'янку за розміщення в інтернеті фото та відео порнографічного характеру. Про це повідомляє Zaxid.Net.

Як вказано у матеріалах справи, в період із січня до травня 2021 року львів’янка розмістила на сайті в інтернеті п'ять фото порнографічного характеру. Проте у вироку не вказано, що саме було зображено на фотографіях.

У червні вона завантажила на цей же сайт порнографічне відео й надала до нього доступ учасникам закритого чату. Поліція викрила порушницю і висунула їй підозру за ч. 1 ст. 301 (Розповсюдження товарів і зображень порнографічного характеру) Кримінального Кодексу України.

Дівчина свою провину визнала й у вересні уклала угоду про визнання винуватості з прокурором. Враховуючи це, 11 листопада суддя Галицького районного суду Сергій Гирич визнав її винною та оштрафував на 17 тис. грн. Крім цього, вона має заплатити 2,9 тис. грн судових витрат.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Смерть в салоні гральних автоматів: у Львові суд оголосив вирок шістьом патрульним (відео) Смерть в салоні гральних автоматів: у Львові суд оголосив вирок шістьом патрульним (відео)
Шістьом поліцейським, обвинувачених у смерті хлопця, який у салоні гральних автоматів проковтнув пакет з наркотиками, присудили по 8 років тюрми.
Евакуація дітей-сиріт на Львівщині (відео) Евакуація дітей-сиріт на Львівщині (відео)
Близько 50 учнів інтернату з Кривошиїнців разом з вихователями евакуювали до Польщі.
Вбивця фронтмена львівського рок-гурту "Лесик Band" зізнався у скоєному злочині та отримав вирок суду Вбивця фронтмена львівського рок-гурту "Лесик Band" зізнався у скоєному злочині та отримав вирок суду
Підозрюваний у вбивстві повністю визнав свою провину та признався у скоєному вбивстві, яке трапилось 7 квітня 2020 року. За скоєне на зупинці громадського транспорту чоловік отримав 10 років ув'язнення.
Loading...
Load next