У прямому ефірі між Зеленським та журналістом Бутусовим відбувся жорсткий діалог (відео) — оновлено

У прямому ефірі між Зеленським та журналістом Бутусовим відбувся жорсткий діалог (відео) — оновлено

На пресконференції президента журналіст Бутусов не дослухав відповідь, почав перебивати президента, звинуватив його в брехні і закликав дати свідчення у справі про «Вагнергейт».

На питання журналіста Юрія Бутусова про те, чому в РНБО працює Руслан Демченко (який голосував за ратифікацію Харківських угод), Зеленський нагадав, що і Демченко, і ще низка чиновників працювали і на Петра Порошенка. За його словами, «Крим росіянам віддав не Демченко». Натомість «одним з тих, хто втратив Крим» Зеленський назвав Турчинова, а в контексті втрати Донбасу згадав Порошенка.

Також Президент заявив, що Бутусов "образився" за те, що йому не дали посади у Міноборони, а Бутусов звинуватив Зеленського у брехні щодо спецоперації по вагнерівцям. 

Пізніше Бутусов знову розпочав словесну перепалку після розмови про серіал "Папік 2". Журналіст каже, що Зеленський бреше. На сторону Зеленського стала Мосейчук з 1+1. 

 

Читайте також
Верховна Рада призначила Руслана Стефанчука новим спікером парламенту (відео) Верховна Рада призначила Руслана Стефанчука новим спікером парламенту (відео)
Окрім Стефанчука, на посаду спікера Ради були висунуті кандидатури народних депутатів Ярослава Жалезняка, Гео Лероса, Олексія Гончаренка і Яни Зінкевич. Однак під час виступу Железняк і Лерос заявили, що знімають свої кандидатури.
Loading...
Load next