Будівництво доріг: компанія Коломойського отримає ще 650 млн гривень

Будівництво доріг: компанія Коломойського отримає ще 650 млн гривень
За попередньою інформацією, у 2020 році компанія "ПБС" збільшила доходи вчетверо завдяки участі в програмі президента України Володимира Зеленського "Велике будівництво".

Компанія "ПБС" з оточення олігарха Ігоря Коломойського 16 грудня визнана переможцем щодо двох тендерів на ремонт доріг із загальною вартістю 645 млн грн. Про це йдеться в даних системи ProZoro за тендерами ДП "Дороги Прикарпаття", пише РБК-Україна.

Зазначається, що "ПБС" оточення Коломойського визнано переможцем у двох тендерах з інтервалів у 2 години.

Варто додати, що за перший тендер на дрібний ремонт дорожнього покриття в Івано-Франківському районі компанія "ПБС" отримає 422 млн грн, за другий - 222 млн грн.

Зауважимо, за даними державного порталу публічних фінансів spending.gov.ua, лише з початку грудня компанія Коломойського одержала з бюджету 807 млн грн.

Для порівняння, у листопаді компанія "ПБС" одержала з бюджету 989 млн грн.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Коломойський придбав ще один телеканал.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
"Можуть іти у НАБУ": Корнієнко прокоментував заяву Богдана про депутатські зарплати у конвертах "Можуть іти у НАБУ": Корнієнко прокоментував заяву Богдана про депутатські зарплати у конвертах
Зазначимо, що Богдан у інтервʼю Дмитру Гордону розповів, що нардепам нібито дають "чорний кеш" деякі представники бізнесу.
Венедіктова заявила, що Офіс Генпрокурора не проситиме про пом'якшення запобіжного заходу Порошенку Венедіктова заявила, що Офіс Генпрокурора не проситиме про пом'якшення запобіжного заходу Порошенку
Своєю чергою ДБР очікує Порошенка 31 січня 2022 року на 11:00.
Loading...
Load next