Проєкт "еПідтримка" для отримання 1000 грн за вакцинацію офіційно запустили у застосунку Дія, - Федоров

Проєкт "еПідтримка" для отримання 1000 грн за вакцинацію офіційно запустили у застосунку Дія, - Федоров
У застосунку Дія від 19 грудня офіційно запущений проєкт єПідтримка, який призначений для виплати 1000 грн громадянам за повний курс вакцинації.

Тиждень тому команда Мінцифри запустила пілот послуги, на який зареєструвалися більше 4,5 млн українців. А в банках відкрили вже 4,1 млн спеціальних карток. 2,7 млн українців вже подали свої заявки на виплати.  Повідомляє у своєму Telegram-калані Михайло Федоров.

Сьогодні офіційно запустили проєкт єПідтримка в застосунку Дія. Уперше у світі технічно реалізується подібна інноваційна послуга, - пише Федоров.

Міністр нагадав умови отримання "тисячі" за вакцинацію.

Ви маєте бути повністю вакциновані і мати "зелений" COVID-сертифікат у застосунку Дія. А також бути громадянином України віком від 18 років. Важливо: щоб отримати виплату у 2021 році, необхідно подати заявку з 19 до 29 грудня.

Оновлюйте Дію та записуйтесь на програму підтримки бізнесу, який найбільше постраждав під час пандемії, - зазначив міністр.

Нагадаємо, що 302 310 українців відкрили картки для "тисячі Зеленського". єПідтримка спрямована на допомогу українському бізнесу, який найбільше постраждав під час карантину. Це креативна, транспортна та спортивна категорії. (алгоритм отримання тисячі)

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
На 1000 грн від єПідтримки скоро можна буде купувати ліки: кому і коли На 1000 грн від єПідтримки скоро можна буде купувати ліки: кому і коли
Скористатися послугою можуть українці, яким вже є 60 років.
За "Вовину тисячу" пенсіонери зможуть придбати ліки - Зеленський За "Вовину тисячу" пенсіонери зможуть придбати ліки - Зеленський
За словами Зеленського, люди віком від 60 років "більше ніж інші потребують державної підтримки".
Азербайджан хоче купити в України розробку додатку "Дія" - ОП Азербайджан хоче купити в України розробку додатку "Дія" - ОП
Наразі Азербайджан веде перемовини щодо купівлі розробки українського додатка для користування державними послугами - "Дія". Однак, ціна вартості додатку поки невідома.
Loading...
Load next