На 1000 грн від єПідтримки скоро можна буде купувати ліки: кому і коли

На 1000 грн від єПідтримки скоро можна буде купувати ліки: кому і коли
Скористатися послугою можуть українці, яким вже є 60 років.

Скористатися послугою можна вже від 24 січня. Банки перевірятимуть вік людини у момент проведення платежу. Нагадаю, що головна умова участі у програмі є Підтримка – «зелений» COVID-сертифікат у Дії. Витратити 1000 грн. можна протягом 4 місяців. Про це повідомив Михайло Федоро у своєму Telegram-каналі.

Ми продовжуємо працювати над технічною частиною реалізації послуги у Дії. Усього за час проекту було подано 7,2 заявок, оформлено 8,4 млн карт та витрачено 1,5 млрд гривень. Найбільше витрачали кошти на книги, кіно та квитки на внутрішні перевезення, - наголосив Федоров.

Мінцифра розробила унікальний механізм отримання послуги у кілька кліків: без черг, контактів із людьми та держустановами. Це можливість подбати про своє здоров'я, що є особливо актуальним під час пандемії.

У найближчих планах розвитку проекту надати можливість отримати 1000 грн допомоги вакцинованим підліткам віком від 12 до 17 років, - додав він.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Проєкт "еПідтримка" для отримання 1000 грн за вакцинацію офіційно запустили у застосунку Дія, - Федоров Проєкт "еПідтримка" для отримання 1000 грн за вакцинацію офіційно запустили у застосунку Дія, - Федоров
У застосунку Дія від 19 грудня офіційно запущений проєкт єПідтримка, який призначений для виплати 1000 грн громадянам за повний курс вакцинації.
Економічний прогноз для України на 2022 рік (відео) Економічний прогноз для України на 2022 рік (відео)
Експерти прогнозують чималі коливання цін через здорожчання вартості енергоносіїв та комунальних послуг, а також напружену ситуацію в країні
Подарунок під ялинку: в Україні з 1 січня зростуть тарифи на воду, скільки потрібно буде платити Подарунок під ялинку: в Україні з 1 січня зростуть тарифи на воду, скільки потрібно буде платити
Національна комісія, що здійснює регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг (НКРЕКП) схвалила зміну тарифів для 45 водоканалів.
Loading...
Load next