Об’їзна дорога Львова заблокована через потрійну ДТП (відео)

Об’їзна дорога Львова заблокована через потрійну ДТП (відео)
Розбиті автомобілі повністю заблокували рух трасою біля Сокільників.

У понеділок, 31 cічня, на об’їзній дорозі Львова поблизу готелю «Галіція» сталася потрійна ДТП. Рух трасою заблокований. Повідомила патрульна поліція Львівщини у своєму Telegram-каналі.

Ускладнення в русі️ На кільцевій Львова поблизу села Сокільники сталася ДТП з потерпілими за участю трьох транспортних засобів. Патрульні організували реверсний рух. Врахуйте цю інформацію під час планування маршруту, – повідомила патрульна поліція Львівщини.

Аварія сталася близько 16:00. Попередньо відомо про двох постраждалих.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
На об'їзній дорозі Львова сталося ДТП: одна людина загинула На об'їзній дорозі Львова сталося ДТП: одна людина загинула
Біля села Бережани, на об'їзній дорозі Львова сталося ДТП. Внаслідок зіткнення одна людина загинула.
На Львівщині шкільний автобус зіштовхнувся з вантажівкою: травмовано 10 осіб, з них 9 - діти (фото, відео) На Львівщині шкільний автобус зіштовхнувся з вантажівкою: травмовано 10 осіб, з них 9 - діти (фото, відео)
П'ятьох дітей госпіталізували внаслідок ДТП за участю шкільного автобуса та вантажівки у Львівській області.
Смертельна ДТП на Львівщині: внаслідок зіткнення з мотоциклом загинув велосипедист (фото) Смертельна ДТП на Львівщині: внаслідок зіткнення з мотоциклом загинув велосипедист (фото)
Дорожньо-транспортна пригода сталася у Львівському районі 8 листопада, відкрито кримінальне провадження. Неповнолітні мотоцикліст та його пасажир госпіталізовані з тілесними ушкодженнями.
Loading...
Load next