Смертельна аварія у Львові: загинула 12-річна дівчина (відео)

Смертельна аварія у Львові: загинула 12-річна дівчина (відео)
Унаслідок зіткнення двох автомобілів на трасі «Київ – Чоп» загинула 12-річна дівчина, інші постраждалі — зі складними травмами у лікарні.

Вранці на трасі «Київ – Чоп» поблизу села Красів Стрийського району сталася ДТП між «Шкодою» та «Опелем». Від сильного удару автівки перетворилися на металобрухт. Свідки події одразу викликали на місце правоохоронців та швидку допомогу.

Від отриманих травм на місці події загинула пасажирка автомобіля «Опель» 12 річна дівчинка. Окрім того тілесні ушкодження отримали водій цього автомобіля та ще одна пасажирка. Вони були доставлені в лікарню, — повідомляє Світлана Добровольська, речниця ГУ Нацполіції Львівщини.

Постраждалих медики ушпиталили до 8-ї міської клінічної лікарні Львова. Працівники невідкладної допомоги розповідають, що стан пацієнтів — вкрай важкий.

Обидвом пацієнтам, чоловікові й жінці, надають невідкладну медичну допомогу, їх було доставлено в ургентну операційну. Бригада чергових лікарів рятують їй життя. Пацієнти госпіталізовані з множинними травмами тіла, — розповів Олег Малетич, завідувач відділення невідкладної допомоги 8-ї міської клінічної лікарні.

За попередньою інформацією, зіткнення скоїв житель Івано-Франківська, який перебував за кермом «Шкоди».

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху триває досудове розслідування. Покарання передбачене санкцією статті це позбавлення волі терміном до 8-ми років, — підсумовує Світлана Добровольська.

Більше інформації про цю подію та винуватців ДТП стане відомо після проведення усіх слідчих дій та необхідних експертиз.

 

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На Одещині трапилась смертельна ДТП: загинуло троє осіб (відео) На Одещині трапилась смертельна ДТП: загинуло троє осіб (відео)
Близько п'ятої години ранку недалеко від селища Любашівка Одеської області сталося зіткнення двох вантажних та трьох легкових автомобілів.
У Києві п’яний водій вантажівки збив двох пішоходів: один загиблий, інший - травмований (фото) У Києві п’яний водій вантажівки збив двох пішоходів: один загиблий, інший - травмований (фото)
За даними поліції, п'яний водій вантажівки «МАН» наїхав на пішоходів, які переходили дорогу на нерегульованому пішохідному переході, та втік з місця події. Патрульні зупинили його на Столичному шосе.
На Полтавщині пасажирський автобус потрапив у ДТП: внаслідок аварії постраждало 11 пасажирів (фото) На Полтавщині пасажирський автобус потрапив у ДТП: внаслідок аварії постраждало 11 пасажирів (фото)
На автодорозі 56-річний водій автобуса, попередньо, не справився із кермуванням і з’їхав із проїзної частини дороги й перевернувся на бік.
Loading...
Load next