YouTube в росії можуть заблокувати до кінця наступного тижня - росЗМІ

YouTube в росії можуть заблокувати до кінця наступного тижня - росЗМІ
З початку війни в Україні влада росії заблокувала три великі іноземні соцмережі - Facebook, Twitter і Instagram.

Відеохостинг YouTube можуть заблокувати у росії до кінця наступного тижня. При цьому, не виключено, що це може статися вже сьогодні. Про це повідомляють російські ЗМІ з посиланням на джерело, близьке до Роскомнагляду. Пише УНН.

Джерело зазначило, що портал мали заблокувати ще минулого тижня, але захід відклали через блокування Instagram, щоб було не все відразу, - йдеться у повідомленні.

Раніше роскомнагляд звинуватив адміністрацію YouTube у «діях терористичного характеру» через поширення у відеохостингу «антиросійських роликів».

Нагадаємо, що Starlink вже в Україні: як підключитися до інтернету від Ілона Маска. Підключитися до Інтернету від Ілона Маска можна буде після війни, але залишити заявку можливо вже зараз.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
"Повітряна тривога" 3.0: сповіщення про вуличні бої, загрозу артобстрілу та інші оновлення "Повітряна тривога" 3.0: сповіщення про вуличні бої, загрозу артобстрілу та інші оновлення
Застосунок "Повітряна тривога" від Ajax Systems отримав оновлення. Тепер у додатку з'явилася інформація про вуличні бої та багато іншого.
Керувати "Байрактаром" тепер можна через смартфон: у "Дії" запустили гру Керувати "Байрактаром" тепер можна через смартфон: у "Дії" запустили гру
Міністр цифрової трансформації назвав її "цифровим заспокійливим".
Loading...
Load next