"Повітряна тривога" 3.0: сповіщення про вуличні бої, загрозу артобстрілу та інші оновлення

"Повітряна тривога" 3.0: сповіщення про вуличні бої, загрозу артобстрілу та інші оновлення
Застосунок "Повітряна тривога" від Ajax Systems отримав оновлення. Тепер у додатку з'явилася інформація про вуличні бої та багато іншого.

Застосунок Повітряна тривога створили щоб миттєво отримувати сповіщення про повітряну тривогу у вибраному місті чи області України від системи цивільної оборони.

Як працює застосунок:

1. Оператор обласної державної адміністрації отримує сигнал про повітряну тривогу.
2. Оператор негайно передає інформацію на пульт.
3. Застосунок надсилає тривожне сповіщення користувачам, які обрали відповідну область.
4. Щойно оператор надсилає сигнал про відбій тривоги, користувачі застосунку отримують відповідне сповіщення.

Нові функції

Тепер у застосунку окрім сповіщень про повітряну тривогу з'явилися повідомлення про артилерійські обстріли і навіть вуличні бої.

Фото: Ajax Systems

Карта тривог

Окрім оновлених функцій та можливостей, розробники також створили офіційний API для поширення інформації з додатку "Повітряна тривога" та запустили карту тривог.

Де завантажити додаток

Застосунок "Повітряна тривога" оновиться до останньої версії самостійно, якщо він вже встановлений. Якщо ж ви раніше не скачували його, то зробити це можна у трьох цифрових магазинах для своїх платформ:

Нагадаємо, що доступ до інтернету Starlink надали усім українцям: як скористатися і скільки це коштує. Starlink - це інноваційний проєкт, який завдяки мережі супутників та спеціальному терміналу із супутниковою антеною забезпечує доступ до широкосмугового інтернету в будь-якій точці планети.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Loading...
Load next