Волинська ОВА підтвердила, що ракету по нафтобазі випустили з території Білорусі (відео)

Волинська ОВА підтвердила, що ракету по нафтобазі випустили з території Білорусі (відео)
Увечері 27 березня росіяни випустили ракету по нафтобазі на околиці Луцька. Запуск відбувся з території Білорусі.

Голова Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко заявив, що вибухнув 1 резервуар. Пожежу на ранок 28 березня не погасили. 

Вчора близько 22 години був нанесений ракетний удар по нафтобазі на околиці місті Луцька. Наразі відомо, що крилата ракета була випущена зі сторони Білорусі. На місці удару всю ніч працювали рятувальники, – заявив він.

За словами Погуляйка, попри сусідство з Білоруссю, яка надала свою територію для російських військ, ситуація в регіоні контрольована. Кордони в межах області не порушені.

До того ж на Волині 80% бізнесу відновили роботу і намагаються відновити економіку.

Область приймає гуманітарні вантажі з Європи, а також формує свою допомогу і відправляє в ті області України, які цього потребують.

Нагадаємо, що "Ми помстимося за кожне місто": у Міноборони показали, як виглядає зруйнований окупантами Ірпінь (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Російські військові влаштували провокацію на кордоні, аби втягнути у війну Збройні сили Білорусі Російські військові влаштували провокацію на кордоні, аби втягнути у війну Збройні сили Білорусі
Російські військові влаштували провокацію на кордоні України та Білорусі. Російські літаки вилетіли з аеродрому в Білорусі, зайшли на територію України, розвернулись над українськими населеними пунктами, після чого нанесли вогонь по населеному пункту Копані в Білорусі.
Військові РФ завдали ракетного удару по аеродрому в Старокостянтинові на Хмельниччині Військові РФ завдали ракетного удару по аеродрому в Старокостянтинові на Хмельниччині
Сьогодні, 29 березня, російський агресор вкотре завдав удару по аеродрому в Старокостянтинові, що на Хмельниччині. Знищено запаси паливно-мастильних матеріалів.
Loading...
Load next