Глава "ДНР" Пушилін розпорядився створити "адміністрацію Маріуполя"

Глава "ДНР" Пушилін розпорядився створити "адміністрацію Маріуполя"

Так званий "голова" так званої "ДНР" Денис Пушилін розпорядився створити місцеву адміністрацію "Донецької народної республіки" - адміністрацію Маріуполя.

Про це пише ПравдаТУТ News з посиланням на указ Пушиліна.

Він також постановив керівництву адміністрації:

  • забезпечити розробку та затвердження положення органу місцевої влади, його структуру та штат співробітників, попередньо погодивши її із самим Пушиліним;
  • організувати проведення невідомих заходів, які пов'язані з "державною реєстрацією адміністрації Маріуполя";
  • створити органи самоврядування та назначити відповідних голів.

Нагадаємо, зараз Маріуполь фактично повністю розбомбили російські війська. Мер міста закликав до повної евакуації населення, адже там неможливо залишатися.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Я не збираюсь розмовляти з терористами": Зеленський відповів на пропозицію Путіна "Я не збираюсь розмовляти з терористами": Зеленський відповів на пропозицію Путіна
Володимир Зеленський відреагував на пропозицію російського президента щодо переговорів з ватажками ЛНР та ДНР. Президент України різко відкинув пропозицію Путіна щодо обговорення питання війни на Донбасі з представниками "народних республік".
Порошенко має намір судитись з Гордоном за наклеп про "змову з Путіним" (відео) Порошенко має намір судитись з Гордоном за наклеп про "змову з Путіним" (відео)
Адвокати експрезидента та лідера партії "ЄС" Порошенка судитимуться з українським журналістом Дмитром Гордоном через його висловлювання про "змову з Путіним" та нібито навмисної "здачі" Маріуполя проросійським бойовикам у 2014 році.
Скандал на засіданні ТКГ: Росія зірвала роботу гуманітарної підгрупи щодо Донбасу Скандал на засіданні ТКГ: Росія зірвала роботу гуманітарної підгрупи щодо Донбасу
Російська Федерація у ТКГ зриває роботу гуманітарної підгрупи, залучаючи до переговорів терористів. Вони заявили про залучення до переговорів Маї Пирогової, засудженої в Україні за тероризм.
Loading...
Load next