Внаслідок обстрілу Миколаєва 12 людей загинули, десятки поранено

Внаслідок обстрілу Миколаєва 12 людей загинули, десятки поранено

Російські окупанти вчора, 4 квітня, обстріляли Миколаїв. В результаті загинуло 12 людей, більше 40 отримали поранення.

Про це повідомляє обласна прокуратура.

За даними слідства, 4 квітня 2022 року російські окупанти обстріляли цивільне населення у місті Миколаєві. Зокрема від вибухів ворожих снарядів пошкоджено житлові будинки та автотранспорт городян, а також об'єкти цивільної інфраструктури, серед яких лікарні. Внаслідок ворожих обстрілів загинуло 12 людей, 41 – отримали поранення, серед них четверо дітей, – повідомили у прокуратурі.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним убивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Своєю чергою у Бучі Київської області продовжують шукати тіла мертвих мешканців. На вулиці Івана Франка виявили три жертви.

Про це написав журналіст Андрій Цаплієнко у своєму Telegram-каналі "ЦАПЛІЄНКО_UKRAINE FIGHTS".

Ці три тіла знайшли на вулиці Франка. В однієї жертви видно, що постріл у голову. Скільки ще таких дворів – невідомо, – написав Цаплієнко.

Нагадаємо, раніше Володимир Зеленський заявив у спілкуванні з журналістами під час свого перебування в Бучі, європейським лідерам, які вирішували питання про перебування України в НАТО - потрібно побачити, на що перетворюються загравання із росією.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Російські найманці порушили режим тиші й обстріляли п'ять селищ на Донбасі Російські найманці порушили режим тиші й обстріляли п'ять селищ на Донбасі
Російсько-окупаційні війська продовжують ігнорувати домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року у рамках Тристоронньої контактної групи.
На Донбасі від обстрілів російських бойовиків загинув український захисник На Донбасі від обстрілів російських бойовиків загинув український захисник
Внаслідок одного з обстрілів російських найманців, на Донбасі був поранений один український військовослужбовець.
Loading...
Load next