Їм треба побачити, на що перетворюються загравання із росією: Зеленський про пропозицію Меркель приїхати до Бучі (відео)

Їм треба побачити, на що перетворюються загравання із росією: Зеленський про пропозицію Меркель приїхати до Бучі (відео)

Президент України Володимир Зеленський пояснив свою пропозицію колишньому канцлеру Німеччини Ангелі Меркель приїхати в Бучу, щоб побачити наслідки "русского мира". Як пояснив Глава Держави у спілкуванні з журналістами під час свого перебування в Бучі, європейським лідерам, які вирішували питання про перебування України в НАТО - потрібно побачити, на що перетворюються загравання із росією. Повідомляє УНН.

Я думаю, що вона  мій сигнал прекрасно почула. І не тільки вона. Я звертався до неї і до лідерів Європи, і до пана Саркозі, які, приймаючи рішення, були під впливом і російської федерації і ще деяких інших лідерів, коли приймали рішення з приводу України.

Ми знаємо, що велика частина європейських держав і членів НАТО підтримували Україну, як члена Альянсу тоді ще, в Бухаресті. І ми прекрасно знаємо, що Ангела Меркель була серед лідерів, від яких залежало рішення: чи бути Україні членом НАТО, - заявив Зеленський.

Він зазначив, що все, що відбувається на політичній арені щодо вступу України в НАТО ще до війни, є ні що інше, як загравання із росією.

Я вважаю, що те, що відбувається - це ігри в піддавки перед російською федерацією, дати можливість їм зміцнитися, і дати їм відчути, що вони впливають на думку багатьох європейських країн.

Я вважаю, що їм потрібно приїхати і подивитися, на що перетворюються загравання з росією, - додав Президент.

Нагадаємо, що Радбез ООН не збиратиметься 4 квітня на позапланове засідання, як того вимагала Росія — Reuters. Засідання за позивом України проведуть завтра.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
"Треба завершити в стислі терміни": Данілов заявив про створення територіальної оборони "Треба завершити в стислі терміни": Данілов заявив про створення територіальної оборони
За його словами, необхідно у максимально стислі терміни завершити процес формування Командування Сил територіальної оборони ЗСУ.
Loading...
Load next