Рашисти у паніці: на Херсонщині ЗСУ розбили артилерійську батарею ЗС РФ (відео)

Рашисти у паніці: на Херсонщині ЗСУ розбили артилерійську батарею ЗС РФ (відео)

Збройні сили України завдали удару по артилерійській батареї ЗС РФ у Херсонській області.

Відповідне відео, зняте за допомогою розвідувального дрону, опублікували у четвер, 7 квітня, у Telegram-каналі InformNapalm.

На ньому видно російських окупантів, які у паніці кидаються по своїх позиціях, що потрапили під вогонь ЗСУ, намагаючись врятуватися від снарядів.

При цьому втекти вдалося не всім, і одна з вантажівок з боєприпасами вибухнула внаслідок точного влучення української артилерії.

Своєю чергою у Харківській області російські загарбники продовжують чинити тиск на мирне населення та знищувати цивільну інфраструктуру. За добу ворог наніс 48 ударів із РСЗВ, артилерії та мінометів.

Про це Харків Times повідомили у пресслужбі Харківської обласної військової адміністрації із посиланням на голову ХОВА Олега Синєгубова.

Зазначається, що внаслідок вчорашнього артилерійського обстрілу у Балаклії загинули троє осіб, багато будинків зруйновані. На щастя, немає жертв внаслідок нічного ракетного удару по Лозовій. З Лозової та Барвінкового мешканцям радять евакуюватися, звідти вже вдалося виїхати 15 тисячам громадян.

Зараз окупанти концентруються на східному напрямку від Харкова. Ми знаємо про всі маневри та скупчення сил в Ізюмському, Куп’янскому напрямах, де росіяни використовують залізницю. Наші Збройні Сили України завжди готові до оборони і тримають позиції! – запевняє голова ХОВА.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Україна знищила російських танків більше ніж є у кількох європейських країн разом.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next