"Пане президенте, ми тут!": захисники Харківщини вийшли на держкордон України (відео)

"Пане президенте, ми тут!": захисники Харківщини вийшли на держкордон України (відео)

Захисники Харківської області вийшли на державний кордон України та відновили там прикордонний знак, повідомив голова ОВА Олег Синєгубов.

Захисники Харківщини вийшли на державний кордон України. Пишаємося бійцями 227 батальйону 127 бригади Сил територіальної оборони ЗСУ, які відновили прикордонний знак на ділянці державного кордону! Дякуємо кожному, хто, ризикуючи життям, звільняє Україну від російських загарбників, - написав Синєгубов у своєму телеграм-каналі.

Він також розмістив відео з українськими воїнами біля відновленого прикордонного знака.

Пане президенте, верховний головнокомандувачу Збройних сил України, доповідаємо: сьогодні, 15 травня, 227 батальйон 127 бригади Сил територіальної оборони України вийшов на кордон, на роздільну смугу з Російською Федерацією, з країною-окупантом. Ми дійшли, пане президенте, ми тут!, - каже один із воїнів.

Своєю чергою російські окупанти напередодні обстріляли Сєвєродонецьк Луганської області. Про це 16 травня в Telegram повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай.

Чоловік і жінка загинули на місці. Росіяни обстріляли будинок у старих районах міста приблизно о 16.00. Ще одного чоловіка госпіталізовано, – написав Гайдай.
 

Також окупанти завдали артилерійського удару по лікарні в Сєвєродонецьку. Унаслідок цього дев'ятеро людей дістали поранення.

Крім того, противник обстріляв Лисичанськ. Потерпілого 15-річного підлітка госпіталізували до дитячої лікарні у Дніпрі.

Нагадаємо, раніше Синєгубов повідомив, що ЗСУ перейшли в контрнаступ на Ізюмському напрямку.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Loading...
Load next