Мені навіть страшно уявити, якби це був не він, — Олена Кравець про Зеленського

Мені навіть страшно уявити, якби це був не він, — Олена Кравець про Зеленського

Акторка студії Квартал 95 Олена Кравець розповіла, про що листується із президентом України Володимиром Зеленським під час війни, передає НВ.

Кравець розповіла програмі Зірковий шлях, що намагається підтримувати з ним зв’язок та іноді обмінюється повідомленнями, адже вони знайомі з юності та завжди були друзями.

Він — дуже близька для мене людина. Він дуже коротко мені відповідає, але я дуже вдячна йому за ці відповіді. Я намагаюся відправляти йому різні меми, мені так хочеться, щоб бодай тінь посмішки з’явилася на його обличчі, — розповіла Кравець.

Вона зазначила, що неймовірно пишається Зеленським як президентом країни.

Я не можу сказати, що не чекала від нього такої сили духу, бо я знаю його. Знаю, як він реагував на будь-які кризи. Я його знаю, бо інакше не могло бути. Я знала, що він такий. Я пишаюся ним, і Оленою, і всією сім'єю. Мені здається, що зараз той унікальний момент у житті нашої країни, коли народ та влада — це люди. Це не вони і ми, а це всі ми, коли єднання такого рівня, якого не було історично ніколи. Це запорука перемоги також. Мені навіть страшно уявити, якби це був не він, — зізнається вона.

За її словами, попри близькі дружні стосунки з президентом, про війну вона дізналася, як і всі інші українці - лише тоді, коли перші бомби впали на мирну українську землю.

Я повернула доньку додому. Вона мешкає окремо. І наступного дня у неї був день народження. Я приїхала така стомлена, що чесно, завалилася спати. І о 5-й ранку мене підірвало з ліжка від дуже гучного вибуху. Ти одразу розумієш, що це не салют. Що це все, це воно. Далі, як у тумані. Паніка, збирання речей хаотично, — згадує Кравець.

Нагадаємо, раніше Олег Скрипка показав свій дім після окупантів.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Ті артисти, хто обрав робити кар’єру в Росії, для мене мертві. Їх не існує з 2014 року, - Оля Цибульська Ті артисти, хто обрав робити кар’єру в Росії, для мене мертві. Їх не існує з 2014 року, - Оля Цибульська
Українська співачка Оля Цибульська розповіла чи спілкується вона з опальними зірками, які віддали перевагу кар’єрі в Росії.
Loading...
Load next