"А де він служить?": Тарас Тополя висловився про Макса Барських у ЗСУ

"А де він служить?": Тарас Тополя висловився про Макса Барських у ЗСУ

З початку повномасштабного вторгнення рф в Україну багато зірок приєдналися до лав ЗСУ, тероборони, добровольчих батальйонів та волонтерських організацій. Серед них – Андрій Хливнюк, Олег Сенцов, Дмитро Дікусар, Святослав Вакарчук, Женя Галич, Даніель Салем та багато інших.

Про це пише "Апостроф".

Тарас Тополя разом із іншими учасниками гурту "Антитіла" служить парамедиком у 130-му батальйоні територіальної оборони Києва. Наразі він знаходиться у Харківській області, надає пораненим бійцям першу допомогу та вивозить їх для подальшого лікування. В інтерв'ю Яніні Соколовій Тополя скептично сприйняв інформацію про те, що Макс Барських також служить у ЗСУ.

Я б уточнив: а де Макс Барських служить? Я знаю, що Сашко Положинський пішов до [Валерія] Маркуса [у 47-й окремий батальйон], я бачив це. Коли ми ще були у Києві, я бачив в одній із рот Віталіка Кириченка з гурту "Нумер 482". Мені цікаво... Цікаво, де Барських? – сказав він.

Нагадаємо, що у квітні Барських в інтерв'ю Vogue заявив, що приєднався ЗСУ, пройшов навчання та став відповідальним за постачання батальйону під Києвом.

Я вирішив приєднатися до ЗСУ – і тепер я у складі батальйону під Києвом. Поки що, зрозуміло, записаний як резервіст, бо я не маю військового досвіду. Мене призначили відповідальним за поставки. Вірю, що можу виявитися корисним у пошуках допомоги, - говорив співак. - Одна з головних причин, чому я вступив до ЗСУ - це бажання підтримати як бійців, так і кожного, хто ніколи не був пов'язаний з військовою справою, але хоче захищати свою країну і зараз відчуває страх. Але коли я перебуваю на навчаннях, у батальйоні, то відчуваю єдність, і стає легше. Я вірю, що разом ми непереможні. Ну і мені особисто легше, коли я фізично присутній там, де можу бути корисним.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії Контррозвідка СБУ викрила одного з командирів ЗСУ, який шпигував на користь Росії
Контррозвідкою СБУ України викрито полковника ЗСУ України ‒ командира одного з підрозділів, секретоносія з найвищою формою допуску, який має громадянство РФ та несанкціоновано накопичував таємні військові документи.
Аби захопити Київ, росіянам треба привезти туди усі війська – Жирнов Аби захопити Київ, росіянам треба привезти туди усі війська – Жирнов
На думку глави військової адміністрації, існує варіант, що противник хоче оточити Київ, тримати облогу і виставити просто політичні вимоги.
Loading...
Load next