У США не вірять, що на затонулому крейсері "Москва" була ядерна зброя

У США не вірять, що на затонулому крейсері "Москва" була ядерна зброя
Раніше з'явилась інформація, що на російському крейсері могло бути дві ядерні боєголовки.

Сполучені Штати Америки не вірять, що на затонулому російському крейсері «Москва» була ядерна зброя, спираючись на останні оцінки американської розвідки.

Про це повідомили CNN двоє високопоставлених американських чиновників, близькі до розвідки, передає ПравдаТУТ News.

США спостерігали за російськими військовими на предмет будь-якого незвичайного переміщення ядерної зброї і досі не виявили таких переміщень. Враховуючи, що «Москва» був крейсером протиповітряної оборони, таке розміщення на борту ядерної зброї було б особливо незвичайним, - зазначено у виданні.

Нагадаємо, сьогодні керівник Інституту чорноморських стратегічних досліджень Андрій Клименко заявив, що на затонулому російському крейсері "Москва" могло перебувати ядерне озброєння. За штатом на кораблях цього класу передбачено наявність двох ядерних боєголовок.

Вас також може зацікавити стаття: Найдорожча техніка, яку знищили ЗСУ: вартість підбитого крейсера "Москва" – $750 млн

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Путін відмовив Зеленському щодо зустрічі на Донбасі й сказав, що прийме його у Москві Путін відмовив Зеленському щодо зустрічі на Донбасі й сказав, що прийме його у Москві
Російський президент відкинув ідею Володимира Зеленського зустрітися на окупованому Донбасі. Своєю чергою Путін сказав, що прийме президента України в Москві в будь-який зручний для нього час.
Росія звернулася в ЄСПЛ зі скаргою проти України за 10 групами звинувачень Росія звернулася в ЄСПЛ зі скаргою проти України за 10 групами звинувачень
Росія звинувачує Україну в загибелі людей на Донбасі, в катастрофі Boeing MH1 та дискримінації російськомовних. РФ вимагає, щоб Європейський суд з прав людини втрутився у розгляд цих справ.
"Матиме тяжкі наслідки": ЗМІ повідомили, що Шольц їде до Путіна із серйозним попередженням щодо України "Матиме тяжкі наслідки": ЗМІ повідомили, що Шольц їде до Путіна із серйозним попередженням щодо України
Німецький канцлер обговорить способи деескалації з президентами України та Росії.
Loading...
Load next