"москва відчуває поразку в Україні": Кулеба про погрози Лаврова щодо початку Третьої світової війни

"москва відчуває поразку в Україні": Кулеба про погрози Лаврова щодо початку Третьої світової війни
Такі заяви Лаврова, на думку Кулеби, лише показують, що росія уже усвідомлює свою поразку.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба відреагував на заяву міністра закордонних справ рф Сергія Лаврова про можливість  розгортання Третьої світової війни та ризик ядерної війни.

Про це пише ПравдаТУТ News, посилаючись на відповідь Кулеби у твіттері.

За його словами, росія втрачає останню надію відлякати світ від підтримки України, а тому й вдається до погроз ядерною зброєю та Третьою світовою.

Росія втрачає останню надію відлякати світ від підтримки України. Звідси розмови про «реальну» небезпеку Третьої світової. Це лише означає, що Москва відчуває поразку в Україні. Тому світ має ще більше нас підтримати, аби ми перемогли і захистили європейську та глобальну безпеку.

Зазначимо, що раніше міністр закордонних справ російської федерації Сергій Лавров заявив, що існує реальний ризик початку Третьої світової війни, додавши, що також існує серйозна загроза ядерної війни, яку не можна недооцінювати.

Нагадаємо, ядерний тероризм з боку росії посилюється: над Запорізькою АЕС пролетіли дві крилаті ракети.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
"Мені є що йому сказати": Кулеба заявив, що готовий до зустрічі з Лавровим "Мені є що йому сказати": Кулеба заявив, що готовий до зустрічі з Лавровим
Про це він повідомив під час онлайн-брифінгу з актуальних питань зовнішньої політики.
Рада ЄС збереться через російську агресію: запросили Україну Рада ЄС збереться через російську агресію: запросили Україну
У понеділок, 19 квітня, Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба візьме участь в онлайн-засіданні Ради ЄС у закордонних справах.
Лавров назвав "Кримську платформу" шабашем: в МЗС задоволені нервовою реакцією Росії Лавров назвав "Кримську платформу" шабашем: в МЗС задоволені нервовою реакцією Росії
У Міністерстві закордонних справ України задоволені нервовою реакцією Кремля на "Кримську платформу".
Loading...
Load next