«Запустимо серця разом»: У Львові встановили дефібрилятори в громадських місцях (відео)

«Запустимо серця разом»: У Львові встановили дефібрилятори в громадських місцях (відео)
У Львові встановили 3 нові дефібрилятори. Їх розмістили у Палаці мистецтв, Церкві Різдва Пресвятої Богородиці та на Головному залізничному вокзалі 

«Запустимо серця разом». Таку акцію провели у нашому місті, яке стало першим в Україні, де у місцях найбільшого скупчення людей встановили дефібрилятори.

3 нові апарати розмістили у Палаці мистецтв, Церкві Різдва Пресвятої Богородиці та на Головному залізничному вокзалі. А користуватись ними вчили просто у самому центрі міста.

20 досвідчених тренерів показували правила надання домедичної допомоги при раптовій зупинці серця. Додамо, що наступним містом де запустять таку акцію стане Дніпро.  

Нагадаємо, потрібні донори: у Львові проведуть акцію зі збору крові.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
У Львові тривають роботи із ліквідації наслідків негоди: як містянам відшкодувати збитки (відео) У Львові тривають роботи із ліквідації наслідків негоди: як містянам відшкодувати збитки (відео)
Майже пів тисячі повалених дерев, 44 пошкоджені автівки та 80 знищених дахів – такі наслідки негоди, яка спіткала Львів.
Завтра у Львові відновить рух тролейбус №30 Завтра у Львові відновить рух тролейбус №30
Тролейбус № 30 відновлює свою роботу за частково зміненим маршрутом.
У Львові посеред подвір'я багатоквартирного будинку утворилось провалля (відео) У Львові посеред подвір'я багатоквартирного будинку утворилось провалля (відео)
У подвір’ї багатоквартирного будинку на вулиці Перемиській, 14 наприкінці серпня утворилася яма, яка щогодини стає більшою та поглинає у себе все навколо.
Loading...
Load next