"З гордістю це роблю": ще один росіянин спалив свій паспорт на камеру (відео)

"З гордістю це роблю": ще один росіянин спалив свій паспорт на камеру (відео)

Громадянин російської федерації підтримав флешмоб та спалив публічно свій паспорт громадянина країни-агресора.

Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань.

У відомстві зазначають, що слідчі продовжують перевіряти громадян рф на території України для виявлення можливої причетності до ворожих ДРГ. 36-річний мешканець Закарпаття засудив вторгнення російських військ та позбувся свого паспорту.

З гордістю рву свій паспорт і з гордістю відмовляюся від російського громадянства, бо, вважаю, що путін вчиняє зло і цією війною вбиває дітей і мирних мешканців. Вважаю путіна ворогом України та всього світу, - зазначив чоловік та спалив свій російський паспорт.

За даними ДБР, мова йде про 36-річного чоловіка, який вже впродовж п’яти років мешкає у Закарпатській області. Художник-ілюстратор за фахом одружився з українкою та запевняє, що за весь час не стикався з проявами нацизму і не зазнавав жодних утисків через своє громадянство.

Нагадаємо, раніше росіянин намагався повіситись в аеропорту Анталії на знак протесту проти війни рф в Україні.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео) Путін’югенд на окупованих територіях: як Росія готує дитячу армію (відео)
Росія продовжує інтегрувати тимчасово окуповані території України у свій вимір. Одним з таких напрямків є мілітаризація свідомості дітей. Неповнолітніх знайомлять зі справжньою зброєю та відправляють на стрільбища. Найбільш потужними та підтримуваними Росією організації є "Молода гвардія – Юнармія" у "народних республіках" та "Юнармія" у Криму.
З ляльками "Путіна" та "Лукашенка" : у Празі відбувся протест проти сучасних диктаторів (фото, відео) З ляльками "Путіна" та "Лукашенка" : у Празі відбувся протест проти сучасних диктаторів (фото, відео)
Учасники групи «Капутін» з 2014 року влаштовують у Чехії різні акції протесту проти російського впливу у Європі.
Loading...
Load next