На знак протесту проти війни РФ в Україні: росіянин намагався повіситись в аеропорту Анталії (відео)

На знак протесту проти війни РФ в Україні: росіянин намагався повіситись в аеропорту Анталії (відео)

29-річний громадянин Росії Олександр Русаков хотів вчинити суїцид шляхом повішення на очах у людей в аеропорту Анталії. Таким чином, чоловік висловлював свій маніфест проти кривавих подій в Україні, розв'язаних владою та армією його країни.

Про це повідомили у пресслужбі Airport News. Його встигли врятувати в останній момент, перерізавши мотузок на шиї.

У фатальний момент росіянин вигукнув "Немає війні в Україні". Видовище спантеличило і викликало жах у інших пасажирів та співробітників аеропорту.

Русакова зняли з височини, звідки він мав намір скинутися, переламавши шию, і направили до реанімації. Турецькі лікарі з'ясували, що серйозних травм чоловік не одержав, його життю ніщо не загрожує.

Нагадаємо, раніше у Казахстані правоохоронці наклали на себе руки.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму Росія розпочала відведення своїх військ з території окупованого Криму
Російська Федерація розпочала повернення своїх військ з Криму, військові справді почали роз'їжджатись на свої місця постійної дислокації. Напередодні міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив про закінчення навчань російських військових.
Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію Окупанти вивели з ладу камери ОБСЄ, щоб встановити на цьому місці свою мінометну позицію
Російські бойовики в районі шахти "Октябрьская" на околиці Донецька замінили камери відеоспостереження ОБСЄ для того аби встановили там свою мінометну позицію для обстрілу українських військових.
В Росії заявили про високу напругу на Донбасі В Росії заявили про високу напругу на Донбасі
В Кремлі зазначають, що напруга на Донбасі й надалі залишається "вищою, ніж норма". Зокрема прессекретар російського президента Дмитро Пєсков згадав й про можливу зустріч президентів України та Росії.
Loading...
Load next