Шевченко взяв участь у великому благодійному матчі для України в Англії (відео)

Шевченко взяв участь у великому благодійному матчі для України в Англії (відео)

Легенда футболу Андрій Шевченко взяв участь у благодійному матчі Unicef UK. Про це пише НВ.

Шевченко виступив у складі збірної світу, якій протистояла збірна Англії.

Окрім Шевченка, у матчі зіграли такі відомі футболісти як Гарі Невілл, Кафу, Джиммі Каррагер, Джо Коул, Патріс Евра, Петр Чех, Дімітар Бербатов, Роберто Карос, Тедді Шерінгем та інші.

Перед початком поєдинку дев’ятиразовий олімпійський чемпіон з бігу Усейн Болт передав Шевченку капітанську пов’язку у кольорах українського прапора.

Основний час поєдинку завершився з рахунком 2:2, а в серії пенальті перемогла збірна світу — 4:1.

Шевченко протягом матчу мав кілька нагод забити, проте відправити м’яч у ворота суперників так і не зумів.

Раніше легенда українського та світового футболу заявив про важливість інформаційної війни. Андрій Шевченко наголосив, що з кожним днем світ починає потроху забувати про війну в Україні, тому важливо якомога активніше привертати увагу до страшних подій, які відбуваються в нашій країні.

Про це Шевченко сказав в ефірі програми "Сніданок з 1+1".

Сьогодні обов’язково потрібен фандрайзинг, тому що минуло вже понад три місяці й ви чудово розумієте, що ця хвиля починає потихеньку спадати. Тому дуже важливо говорити, робити заходи, підтримувати постійно в точці кипіння розуміння того, що війна в Україні не закінчилася, що в країні дуже тяжке становище і люди мають обов'язково допомагати. Заголовки в газетах про Україну поступово зникають, тому дуже важливо підтримувати цю лінію, цю точку кипіння та розуміння того, що війна продовжується. Нам потрібна підтримка. Без неї буде дуже тяжко, - резюмував Шевченко.

Нагадаємо, раніше Володимир Кличко долучився до спеціального заходу в Гамбурзі.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

 

Читайте також
У Варшаві 12 квітня пройде благодійний футбольний матч "Легія" – "Динамо" з концертом У Варшаві 12 квітня пройде благодійний футбольний матч "Легія" – "Динамо" з концертом
Учасниками події стануть відомі українські артистки – Тіна Кароль, Юлія Саніна (The Hardkiss), Катерина Павленко (Go_A) та DOROFEEVA.
Loading...
Load next