"Не обов'язково кричати усюди": Кривошапко розповів, що служить в добровольчому батальйоні (відео)

"Не обов'язково кричати усюди": Кривошапко розповів, що служить в добровольчому батальйоні (відео)

Український співак Олександр Кривошапко зізнався, що ще від березня служить у складі добровольчого батальйону.

Зірка вважає, що про це не потрібно кричати на кожному кроці. Однак , прихильники постійно запитують, чому співак не воює. Про це він розповів у Instagram.

Хочу відповісти тим, хто кожного дня відправляє мене до складу українських військ. Уже два з половиною місяці я перебуваю на контракті з добровольчим батальйоном, просто не розголошував, бо паралельно із цим займався іншою справою - нашим благодійним фондом, - зазначив Кривошапко.

Виконавець показав підписникам посвідчення добровольця. Таким чином довів користувачам мережі, що захищає Україну.

Своєю чергою американський актор та колишній губернатор штату Каліфорнія Арнольд Шварценеггер заявив, що Європа винна у фінансуванні війни рф проти України

Про це повідомляє DW. 

1300 ракет, які Росія випустила за перші два місяці війни по Україні коштували 7,7 млрд євро. За цей же час Європа заплатила росіянам 44 млрд євро за енергоносії. На наших руках кров. Ми повинні зробити все, щоб позбавитися нашої залежності від викопного палива, - сказав Шварценеггер під час виступу по відеозв'язку на кліматичній конференції в Австрії.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що La Scala відмовляється від бойкоту культури рф і відкриває сезон оперою російського композитора.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Російські блогери почали вибачатися за війну в Україні Російські блогери почали вибачатися за війну в Україні
Вікторія Боня та Настя Івлєєва звернулись до українців.
"Ви напали на нашу рідню": 4-річний син лідера O.Torvald емоційно вилаявся на Путіна (відео) "Ви напали на нашу рідню": 4-річний син лідера O.Torvald емоційно вилаявся на Путіна (відео)
Маленький хлопчик обізвав президента Росії та жителів країни-агресора.
Ті артисти, хто обрав робити кар’єру в Росії, для мене мертві. Їх не існує з 2014 року, - Оля Цибульська Ті артисти, хто обрав робити кар’єру в Росії, для мене мертві. Їх не існує з 2014 року, - Оля Цибульська
Українська співачка Оля Цибульська розповіла чи спілкується вона з опальними зірками, які віддали перевагу кар’єрі в Росії.
Loading...
Load next