Прощання з бійцем: у Львові провели в останню путь Володимира Сидора (відео)

Прощання з бійцем: у Львові провели в останню путь Володимира Сидора (відео)
Військовослужбовець 57 окремої мотопіхотної бригади ОК «Південь» Володимир Сидор загинув у бою проти російських окупантів 15 червня

Прощання з бійцем: у Львові провели в останню путь Володимира Сидора. Із початком повномасштабного вторгнення росії солдат проходив військову службу у лавах 34-го окремого мотопіхотного батальйону 57-ї окремої мотопіхотної бригади Оперативного командування «Південь».

Володимир народився у Кам’янці-Бузькій. Середню освіту здобув у Червонограді. А ступінь магістра – у Варшавській православній духовній семінарії. Після завершення навчання у семінарії переїхав до Дніпропетровської області. Опісля служив у Києві, місті Барі, близько 5-ти років провів у Івано-Франківську.

Загинув у бою проти російських окупантів 15 червня. Чин похорону відбувся у Гарнізонному храмі свв. апп. Петра і Павла. Спочиватиме воїн на полі почесних поховань Личаківського цвинтаря.  

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Загальноміське прощання з Героєм: у Львові провели в останню путь бійця Юрія Брухаля (відео) Загальноміське прощання з Героєм: у Львові провели в останню путь бійця Юрія Брухаля (відео)
Юрій Брухаль – солдат 103-ї бригади ТрО ЗСУ. Загинув у бою із російськими загарбниками.
Перепоховання кіборга: у Львові попрощалися із загиблим захисником донецького аеропорту Дмитром Гудзиком (відео) Перепоховання кіборга: у Львові попрощалися із загиблим захисником донецького аеропорту Дмитром Гудзиком (відео)
Дмитро Гудзик загинув під час оборони Донецького аеропорту у 2015-му році. Перепоховали Героя на Батьківщині.
У Львові попрощалися з "нескореним" Дмитром Сидоруком, який загинув на війні (відео) У Львові попрощалися з "нескореним" Дмитром Сидоруком, який загинув на війні (відео)
У Львові попрощалися із срібним призером Ігор Нескорених Дмитром Сидоруком, який загинув 6-го квітня під час запеклих боїв з рашистами. 
Loading...
Load next