"Злочинний сервіс": В "ДНР" заборонили Google

"Злочинний сервіс": В "ДНР" заборонили Google

Пошукову систему Google заблокували на території Донецької області. Нещодавно це зробили і на тимчасово окупованих територіях Луганської області. Сервіс назвали злочинним.

Про це заявив так званий глава «ДНР» Денис Пушилін у своєму телеграмі.

Так, Пушилін звинуватив корпорацію у пропаганді тероризму та насильства щодо всіх росіян та населення Донбасу, а також у нав'язуванні брехні та дезінформації.

Ми ухвалили рішення про блокування Google на території "ДНР". Так чинять у будь-якому суспільстві зі злочинцями: їх ізолюють від інших людей. Заборона буде скасована, якщо Google перестане проводити свою злочинну політику і повернеться в русло закону, моралі та здорового глузду.

Напередодні таке ж звинувачення висунув ватажок "ЛНР" Леонід Пасічник.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
На тимчасово окупованих територіях Донеччини захоплюють стратегічні підприємства та фінустанови На тимчасово окупованих територіях Донеччини захоплюють стратегічні підприємства та фінустанови
Для цього «Державний комітет оборони ДНР» під головуванням пушиліна прийняв рішення про «націоналізацію» стратегічних підприємств.
Google перекрив заробіток російським пропагандистам, які наживаються на війні в Україні Google перекрив заробіток російським пропагандистам, які наживаються на війні в Україні
Кремлівські пропагандисти більше не зможуть монетизувати свій брехливий контент.
Loading...
Load next