Київським напрямком ворог більше не пройде, – командувач об’єднаних сил (відео)

Київським напрямком ворог більше не пройде, – командувач об’єднаних сил (відео)
ЗСУ добре підготувалися до можливого повторного наступу російських військ.

Українські війська значно посилили оборону на Київському напрямку та підготувалися до можливого повторного наступу росіян.

Командувач Об’єднаних Сил Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв відвідав одні із ключових позицій наших військових у Північній операційній зоні, що на Київщині, та переконався у якісній підготовці до оборони.

Ми проаналізували попередні дії противника на Київському напрямку та, вивчивши цей досвід, передбачили й наші адекватні дії. Оборонні позиції розташовані саме в тих місцях, де найбільша ймовірність наступу ворожих сил. Аналізуючи ймовірні ворожі дії, ми створили комплексну систему вогневого ураження, яка передбачає ураження противника на дальніх підступах та у найближчій глибині його бойових порядків, – розповідає генерал-лейтенант Сергій Наєв

За словами командувача Об’єднаних Сил, командир з’єднання Збройних Сил України, що забезпечує оборону на цій ділянці місцевості, знаходиться у постійній взаємодії з підрозділами Державної прикордонної служби України, Національної гвардії, Національної поліції та Служби безпеки України.

Всі разом вони виконують планові заходи щодо унеможливлення дій ворожих сил. Це стосується як протидії диверсійно-розвідувальним групам, так і відбиттю можливого наступу противника.

Своєю чергою населення, відчувши на собі тягар ворожої окупації, цілком підтримує Збройні Сили України та інші військові формування і правоохоронні органи. Впевнений, що ворог цим напрямком більше не пройде. Ми робимо все для того, щоби ця впевненість була реальною, – наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Разом переможемо!

Нагадаємо, десантники знищили групу російських окупантів на Донеччині.

Віра Коновал - pravdatutnews.com

Читайте також
Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео) Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео)
Дякуємо за ваш захист та службу! Слава Україні! Слава її Збройним Силам!
"Живі щити" та вивезення тіл: розвідка розповіла правду про "гуманітарні коридори" від Росії "Живі щити" та вивезення тіл: розвідка розповіла правду про "гуманітарні коридори" від Росії
7 березня окупанти оголосили про відкриття "гуманітарних коридорів". Втім, варіант запропонований Москвою не має нічого спільного з загальноприйнятими поняттями про евакуацію мирного населення із зони бойових дій.
Loading...
Load next