В Київській області поліція не знайшла 300 людей, які зникли під час бойових дій

В Київській області поліція не знайшла 300 людей, які зникли під час бойових дій

У Київській області зниклими безвісти все ще залишаються близько 300 осіб.

Про це заявив голова Київської області в ефірі національного телемарафону, передає РБК-Україна.

Ми продовжуємо пошуки. На сьогодні ми ще не знайшли близько 300 осіб, які зникли під час бойових дій у Київській області. Ще 216 тіл залишаються непізнаними, але вже проведено процедуру відбору ДНК, - розповів він.

За його словами, правоохоронці також встановили, що під час бойових дій у Київській області багато людей примусово вивезли на територію білорусі.

Дуже багато людей зараз утримується на території білорусі та рф. У нас є свідки, допити. Ми сподіваємося, що за можливості ці люди вийдуть на зв'язок і повідомляти про себе, - додав він.

Глава поліції Київської області додав, що станом на 31 липня на Київщині знайдено 1348 тіл місцевих жителів, які загинули від дій російської армії.

Нагадаємо, раніше СБУ встановила особи ще 8 рашистів, які чинили звірства на Київщині.

Карина Бовсуновська — pravdatutnews.com

Читайте також
Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео) Сьогодні Збройним Силам України виповнюється 30 років: генерал-лейтенант Залужний привітав ЗСУ (відео)
Дякуємо за ваш захист та службу! Слава Україні! Слава її Збройним Силам!
“Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео) “Ми маємо зруйнувати Кремль”: Дмитро Корчинський розповів про закінчення війни між Україною та Росією (відео)
Український політик та лідер забороненої в Росії організації "Братство" Дмитро Корчинський в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "ПравдаТУТ Львів" розповів про свою політичну кар'єру та погляди, ставлення до президента-втікача Януковича і Зеленського, а також радикальне вирішення військового конфлікту з Росією, яке триває декілька століть.
Loading...
Load next