Підтримка бізнесу у воєнний час: до Львова зі Запоріжжя релокувався магазин франшизи Dnipro-M (відео)

Підтримка бізнесу у воєнний час: до Львова зі Запоріжжя релокувався магазин франшизи Dnipro-M (відео)
Можливість релокованим підприємствам відновити свою роботу означає й продовження сплати податків до бюджету, що допоможе підтримати економіку країни у цей складний період.

Через війну чимало підприємців повинні були релокувати свій бізнес у зв’язку з активними бойовими діями на сході та півдні України, щоб продовжити свою діяльність та зберегти людям робочі місця. Серед них й магазин франшизи Dnipro-M, який переїхав сюди з Запоріжжя. Оскільки рашисти почали активно обстрілювати місто. Відкрилися вони у МАФі на проспекті Червоної калини, якраз навпроти Верхнього Шувару.

Як такого ремонту він потребував єдине, що було зроблено це стенди для вивісок, які відповідно облшатовані й полички з інструментами для їх зберігання. А як такого ремонту він не потребував вже все було готове.

Місцеве самоврядування сприяло, допомогло знайти швидко знайти місцевість в такому районі, щоб не заважати іншим магазинам, і щоб усі мали прибуток й ніхто дуже не конкурував, - розповідає Юрій Коваленко, керуючий магазином.

Керуючий магазином каже, що розташований цей МАФ у чудовій локації, що приваблює нових клієнтів.   Й таким чином релокація цього магазину хоч й була вимушеною, але у Львові створили усі умови для розвитку малого бізнесу. Крім того це й допомагає створити додаткові робочі місця.

Людей набирають. Це й ВПО, й місцевих жителів наймають та дають їм можливість працювати. Бо зараз багато людей перемістились в Західні регіони, як таких багато робочих місць немає, але магазини компанії також переїжджають також сюди й дають можливість працювати, - каже Юрій Коваленко.

Єрій також зазначив, що Dnipro-M  це український бренд інструментів для будівництва та ремонту, який на ринку України з 2011 року.

Сам інструмент виробляється й тестується повністю в Україні, фінальна збірка йде в заводах Китаю сертифікованих, де так само виробляється техніка закордонних відомих брендів. Єдина відмінність, що ціна в нас українська, а не європейська, - наголошує Юрій Коваленко, керуючий магазином.

Додамо, що можливість релокованим підприємствам відновити свою роботу означає й продовження сплати податків до бюджету, що допоможе підтримати економіку країни у цей складний час.

Підтримай нас на Patreon: https://www.patreon.com/pravdatutlviv 


Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Львів’ян запрошують до плетіння маскувальних сіток для бійців: коли і де? (відео) Львів’ян запрошують до плетіння маскувальних сіток для бійців: коли і де? (відео)
Львів’ян запрошують до плетіння маскувальних сіток для бійців. Захід відбудеться 3 червня о 12:00 у парку «На Валах», що на вулиці Винниченка, 18.
Українські військові пройшли підготовку до застосування NLAW (відео) Українські військові пройшли підготовку до застосування NLAW (відео)
Тренували військовослужбовців ЗСУ британські інструктори.
Львівський ліцей частково відновив освітній процес Львівський ліцей частково відновив освітній процес
Обстріляний рашистами сихівський ліцей відчинив для учнів двері, але ще не для усіх
Loading...
Load next