Колишньому спецпризначенцеві зі Львівщини загрожує довічне за вбивство чоловіка

Колишньому спецпризначенцеві зі Львівщини загрожує довічне за вбивство чоловіка
27-річному львівському екс-правоохоронцеві загрожує довічне позбавлення волі за злочини, вчинені на Рівненщині.

Довічне за вбивство чоловіка загрожує колишньому спецпризначенцеві зі Львівщини. Нагадаємо, у липні цього року 27-річний чоловік вчинив розбійний напад на пункт обміну валюти у Рівному, захопивши в заручниці продавчиню сусіднього магазину.

Завадити злочину намагався 42-річний місцевий, однак нападник кілька разів вистрілив у чоловіка зі зброї, на яку не мав дозволу. Від отриманих травм потерпілий помер на місці. Нападник, тим часом, втік на позашляховику. А на одній з АЗС, де заправив автомобіль, не розрахувався за пальне.  Пізніше це авто на стаціонарному посту поліції Дубенського району зупинили патрульні. Під час огляду у правоохоронця виявили наркотики. Про це повідомляє Рівненська обласна прокуратура. Крім того, слідство встановило, що напередодні тих подій у Рівному обвинувачений ще й викрав транспортний засіб. Наразі чоловік перебуває під вартою.

Злата Новосельська pravdatutnews.com

 

 

Читайте також
У Львові чоловік за кермом Infiniti збив людину на смерть та втік (фото) У Львові чоловік за кермом Infiniti збив людину на смерть та втік (фото)
2 листопада у Львові правоохоронці затримали 33-річного водія автомобіля Infiniti QX 50, який збив 42-річного пішохода.
У Львові затримали небезпечного злочинця: він намагався втекти з країни У Львові затримали небезпечного злочинця: він намагався втекти з країни
Зловмисник скоїв 2 розбійні напади на кредитні установи у Києві.
Поліцейські Львівщини викрили два незаконні канали втечі за кордон (відео) Поліцейські Львівщини викрили два незаконні канали втечі за кордон (відео)
Наразі затримали двох осіб, яких підозрюють в організації злочинних схем. Їм загрожує до 9 років ув’язнення.
Loading...
Load next