У Львові молода пара отруїлася чадним газом (відео)

У Львові молода пара отруїлася чадним газом (відео)
У Львові молода пара отруїлася чадним газом, постраждалих наразі доставили до обласної лікарні. Зараз фахівці встановлюють причини цієї події.

У Львові молода пара отруїлася чадним газом. Подія трапилася квартирі на вулиці Городоцькій. Обох постраждалих наразі доставили до обласної лікарні. Стан пацієнтів не уточнюється. Зараз на місці працюють фахівці, щоб виявити причину витоку газу. Додамо, що згідно правил безпеки для уникнення отруєння має бути приток свіжого повітря у приміщення. Також фахівці радять встановити спеціальний датчик, який сигналізуватиме при накопиченні у приміщенні небезпечних речовин. 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Отруєння чадним газом: у Львові за рік померло 5 людей (відео) Отруєння чадним газом: у Львові за рік померло 5 людей (відео)
Випадковість чи неуважність та безтурботність людей? Щороку лише у Львові кількість випадків отруєнь чадним газом вимірюється десятками. І хоча техніка та методи щораз осучаснюють, а фахівці невпинно застерігають про небезпеку, статистика постраждалих залишає бажати кращого.
Бліду поганку переплутали з сироїжкою: у Львові троє людей опинились в лікарні після отруєння грибами (відео) Бліду поганку переплутали з сироїжкою: у Львові троє людей опинились в лікарні після отруєння грибами (відео)
Через отруєння грибами двоє львів’ян перебувають у реанімації у важкому стані, ще одна жінка має задовільний. Лікування одного пацієнта з таким отруєнням обходиться до 250 тисяч гривень.
Отруйні гриби: на Львівщині четверо людей потрапили в реанімацію Отруйні гриби: на Львівщині четверо людей потрапили в реанімацію
Стан трьох пацієнтів, які є членами однієї родини, медики характеризують як середнього ступеня важкості. Один чоловік у важкому стані.
Loading...
Load next