Кабмін звільнив Вітренка з посади голови "Нафтогазу"

Кабмін звільнив Вітренка з посади голови "Нафтогазу"

Кабінет Міністрів України звільнив Юрія Вітренка з посади голови НАК “Нафтогаз”. Про це у своєму Telegram повідомив народний депутат Олексій Гончаренко.

Кабмін звільнив Юрія Вітренка. Новим головою "Нафтогазу", скоріш за все, стане Олексій Чернишов, міністр регіонального розвитку, – написав Гончаренко.

Нардеп повідомив, що уряд проголосував одностайно. За його словами, це свідчить про те, що Вітренка зняли “не зовсім через результати, а через політичну волю”.

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Гончарука могли прослуховувати люди, наближені до олігарха, - Рябошапка (відео) Гончарука могли прослуховувати люди, наближені до олігарха, - Рябошапка (відео)
Колишній генпрокурор Рябошапка заявив, що знає ім'я цього олігарха, однак "але я не хотів би відкривати або порушувати таємницю досудового розслідування".
"На найближчу зміну міністра оборони України ніщо не вказує": Никифоров прокоментував відставку Тарана (відео) "На найближчу зміну міністра оборони України ніщо не вказує": Никифоров прокоментував відставку Тарана (відео)
Никифоров нагадав, що Таран був у складі делегації на чолі з президентом Володимиром Зеленським, яка відвідувала Запорізьку, Донецьку та Луганську області.
Loading...
Load next