Уряд звільнив Джапарову з посади першої заступниці глави МЗС

Уряд звільнив Джапарову з посади першої заступниці глави МЗС

Кабінет міністрів України на своєму засіданні у вівторок звільнив Еміне Джапарову з посади першого заступника міністра закордонних справ України.

Про це повідомив постійний представник уряду у Верховній Раді Тарас Мельничук.

Кабінетом Міністрів України звільнено Джапарову Еміне Айяровну з посади першого заступника Міністра закордонних справ України, ‒ заявив посадовець.

Водночас Мельничук зазначив, що на своєму засіданні уряд призначив Олега Осіяна першим заступником Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів.

Окрім того, заступником Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів було призначено Андрія Крейтора.

Нагадаємо, На Одещині викрито корупційну схему в органах Держпродспоживслужби

Софія Ратинська - pravdatutnews.com

Читайте також
Гончарука могли прослуховувати люди, наближені до олігарха, - Рябошапка (відео) Гончарука могли прослуховувати люди, наближені до олігарха, - Рябошапка (відео)
Колишній генпрокурор Рябошапка заявив, що знає ім'я цього олігарха, однак "але я не хотів би відкривати або порушувати таємницю досудового розслідування".
Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму Кабмін затвердив стратегію деокупації Криму
Кабінет міністрів на засіданні 29 вересня затвердив Стратегію деокупації та реінтеграції тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим та Севастополя. Про це заявив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.
Відставки у Кабміні: список кандидатів на звільнення змінився, - ЗМІ Відставки у Кабміні: список кандидатів на звільнення змінився, - ЗМІ
Ймовірно вже найближчим часом "Слуга народу" замінить декількох міністрів та звільнить їх, однак наразі депутати самі не вирішили, кого точно їм доведеться звільняти.
Loading...
Load next