У центрі Львова зловмисник підпалив автівку і втік з місця події

У центрі Львова зловмисник підпалив автівку і втік з місця події
На вул. С. Бандери 33-річний житель Луганської області облив авто легкозаймистою речовиною та підпалив, після чого втік.

Підпал автівки посеред ночі. На вулиці Степана Бандери 33-річний житель Луганської області облив «Фольксваген», який належить 32-річному львів’янину, легкозаймистою речовиною та підпалив, після чого втік з місця події. Сума збитків, завданих  власнику транспортного засобу, становить  близько 1 мільйона 200 тисяч гривень. Про це інформує поліція Львівщини. Правоохоронці викрили зловмисника та з’ясували його місцеперебування завдяки камерам спостереження «Безпечна Львівщина». Поліцейські затримали його у центрі міста та помістили в ізолятор тимчасового тримання. Йому може загрожувати до десяти років позбавлення волі.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Львові вчетверте арештували серійного порушника ПДР У Львові вчетверте арештували серійного порушника ПДР
24-річного львів'янина у стані сп'яніння за кілька років зупиняли 22 рази. За кермо Іван Панас не сяде найближчі 100 років. 
Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото) Смертельна ДТП: 11-річний хлопчик-водій розбився за кермом авто BMW біля Львова (фото)
Дитина не впоралась з керуванням та злетіла у кювет. Від отриманих травм 11-річний хлопчик загинув на місці.
У Львові поліцейські затримали злодія, який обікрав автомобіль У Львові поліцейські затримали злодія, який обікрав автомобіль
Львівські правоохоронці затримали зловмисника, який був причетний до крадіжки майна з автомобіля "Опель", припаркованого на вулиці Лисенка у Львові.
Loading...
Load next