Володимир Зеленський відвідав Херсон

Володимир Зеленський відвідав Херсон

Президент Володимир Зеленський 14 листопада приїхав у звільнений від російських окупантів Херсон. Повідомляє The Kyiv Independent.

Фото: Telegram "Оперативний ЗСУ"

Зеленський перебуває з візитом у Херсоні, повідомляє очевидець Reuters.

Фото: Telegram "Оперативний ЗСУ"

Злата Новосельська pravdatutnews.com

Читайте також
Зеленський побував на передовій ЗСУ, яка межує з окупованим Кримом Зеленський побував на передовій ЗСУ, яка межує з окупованим Кримом
Володимир Зеленський прибув з робочим візитом у Херсонську область, яка межує із територією окупованого Криму. Військові ЗСУ показали президенту свою систему укріплень та доповіли про обстановку.
"За багаторічну підтримку України": Зеленський нагородив Меркель орденом "За багаторічну підтримку України": Зеленський нагородив Меркель орденом
Меркель відзначили найвищою державною нагородою, якою можна нагороджувати іноземців - "Орденом Свободи".
"Парламент розглядає можливість подвійного громадянства в Україні", - Зеленський (відео) "Парламент розглядає можливість подвійного громадянства в Україні", - Зеленський (відео)
Законодавство щодо подвійного громадянства в Україні не може бути універсальним. Це питання складне - через те, що в окупованому Криму, а також в окремих районах Донецької та Луганської областей Росія проводить примусову паспортизацію українців.
Loading...
Load next