Никифоров вже працює: в ОП розповіли про перше завдання нового речника Зеленського

Никифоров вже працює: в ОП розповіли про перше завдання нового речника Зеленського
Новий речник Сергій Никифоров вже супроводжував президента Володимира Зеленського під час його офіційного візиту до Литви.

Прессекретар президент Никифоров вже почав виконувати свої обов'язки й навіть встиг отримати перше завдання на новій посаді. Невдовзі Володимир Зеленський підпише офіційний указ на призначення кандидатури Никифорова на посаду його прессекретаря, повідомив медіаконсультант Офісу президента Михайло Подоляк у коментарі виданню НВ.

Зараз закінчується спеціальна юридична перевірка перед підписанням трудової угоди, як для всіх співробітників. Після цього президент призначить його [Никифорова] своїм указом, - повідомив Подоляк.

Медіаконсультант також наголосив, що Никифоров "вже працює". Зокрема, новий речник супроводжував главу держави з візитом до Литви, який відбувся 6 липня.

Нагадаємо, що ексречниця Зеленського Юлія Мендель пішла з посади наприкінці квітня цього року, яку вона обіймала майже два роки та стала радником з міжнародних комунікацій.

Також зауважимо, що до обрання на нову посаду Сергій Никифоров був ведучим новин на телеканалі "Україна 24". Зокрема, в одному зі своїх інтерв’ю колегам Никифоров повідомляв, що до переходу на український медіаринок він працював журналістом на європейському ТБ "Euronews".

Читайте також
Новим речником президента Зеленського стане ведучий Сергій Никифоров Новим речником президента Зеленського стане ведучий Сергій Никифоров
Офіційне представлення нового речника президента Зеленського очікується найближчим часом. Однак, вже відомо, що ним стане ведучий телеканалу "Україна 24" - Сергій Никифоров.
"Я не психанула": Мендель назвала причину звільнення з посади прессекретаря Зеленського "Я не психанула": Мендель назвала причину звільнення з посади прессекретаря Зеленського
Наприкінці квітня стало відомо, що Юлія Мендель залишає посаду прессекретаря президента Володимира Зеленського, яку вона обіймала майже два роки.
Новим прессекретарем Зеленського офіційно став ведучий Сергій Никифоров Новим прессекретарем Зеленського офіційно став ведучий Сергій Никифоров
До обрання на нову посаду Никифоров працював ведучим новин на телеканалі "Україна 24". Зокрема, раніше він також повідомляв, що до переходу на український медіаринок він працював журналістом на європейському ТБ "Euronews".
Loading...
Load next