Київ завтра може вийти на планові графіки відключення світла - Кличко

Київ завтра може вийти на планові графіки відключення світла - Кличко

Київ може вийти на планові графіки відключення електроенергії вже завтра, заявив мер Києва Віталій Кличко у суботу, 26 листопада, в ефірі одного з телеканалів.

Я переконаний, що у наступні дні, я сподіваюся, завтра ми зможемо вийти вже до планових графіків відключення, - наголосив Кличко.

Зі слів мера столиці, міська влада робить "все, що можливо, для того, щоб повернути сервіси для киян, для того, щоб тепло, вода, електропостачання були в кожній домівці".

Майже всі будинки міста Києва з теплопостачанням, 95% з теплопостачанням, найближчим часом, я переконаний у тому, що вже ця цифра буде повною. Зараз 25% мешканців Києва знаходиться без електропостачання, це дефіцит. (...) Вода є у всьому місті, - зазначив він.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Оголошено штормове попередження: в Україні через негоду без світла залишились 75 населених пунктів Оголошено штормове попередження: в Україні через негоду без світла залишились 75 населених пунктів
Внаслідок негоди без електроенергії залишилися 75 населених пунктів в чотирьох областях України.
Відомий британський рок-гурт зняв кліп на пісню у Києві: звучить українська мова (відео) Відомий британський рок-гурт зняв кліп на пісню у Києві: звучить українська мова (відео)
Рок-гурт з Великої Британії Bring Me The Horizon випустив кліп на пісню DiE4u, який зняли в одному із київських клубів.
Loading...
Load next