Американський астронавт Скотт Келлі побував у Києві та в Ірпені (фото)

Американський астронавт Скотт Келлі побував у Києві та в Ірпені (фото)

Американський астронавт та амбасадор фандрайзингової платформи United24 Скотт Келлі відвідав Ірпінь Київської області та дитячу лікарню "Охматдит" у Києві. Повідомив мер Ірпеня Олександр Маркушин.

Сьогодні приймали в гостях американського астронавта Скотта Келлі. Пан Келлі – амбасадор фандрейзингової платформи United24 і сам першим вніс 65 000 доларів на придбання автомобілів швидкої для ЗСУ, - повідомив Маркушин.

В "Охматдиті" для Келлі провели екскурсію лікарнею. Представники "Охмадиту" розповіли, що зараз у лікарні реабілітацію проходять діти, які постраждали від обстрілів. Зокрема, з Херсона.

Також астронавт зустрівся з дівчинкою Катею, яка постраждала у Краматорську від ракетного обстрілу. Там загинула її мама, а днями Каті зробили ще одну операцію, діставали осколки з ноги. Дівчинці Каті Скотт подарував значок "NASA", який пробув із ним у космосі цілий рік. Відбулася зустріч і з іншими дітьми, які мріють стати космонавтами.

Про те, що Келлі відвідав Ірпінь Київської області, повідомив міський голова Ірпеня Олександр Маркушин.

Нагадаємо, що Кім закликав українців зробити запас води і зарядити павербанки (відео).

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Мовний захисник вимагає перейменувати низку міст: назви суперечать мовному закону Мовний захисник вимагає перейменувати низку міст: назви суперечать мовному закону
Уповноважений із захисту державної мови Тарас Кремінь звернувся до керівників низки органів місцевого самоврядування щодо необхідності узгодити щодо правопису, стандартів державної мови та вимог статті 41 Закону України “Про забезпечення функціонування української мови як державної” назви населених пунктів.
Перша леді планує ініціювати нові проекти щодо безбар'єрності Перша леді планує ініціювати нові проекти щодо безбар'єрності
У листопадовому номері Vogue UA Олена Зеленська представляє соціальний проєкт «Без обмежень», який знайомить з українськими атлетами, героями Паралімпіади в Токіо. Перша леді, що підтримує паралімпійців у межах ініціативи «Без бар’єрів», розповідає, як ця програма змінює життя найрізноманітніших людей.
Loading...
Load next