Поїздки до ЄС: Данія та Бельгія зберегли безвізовий режим для вакцинованих українців

Поїздки до ЄС: Данія та Бельгія зберегли безвізовий режим для вакцинованих українців
Громадяни України, які повністю вакциновані можуть подорожувати Бельгією та Данією. За інформацією міністра закордонних справ України Дмитра Кулеби, ці країни зберегли право безвізового режиму.

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба повідомив, що громадяни України, які двічі вакциновані від Covid-19, можуть подорожувати такими країнами, як Данія та Бельгія. 

Данія зберегла повноцінний безвізовий в'їзд для громадян України, які пройшли повну вакцинацію, — написав він у Twitter.

Зауважимо, що Данія визнає вакцинацію такими препаратами, як Comirnaty/Pfizer-BioNTech, Janssen/Johnson & Johnson, Spikevax/Moderna, Vaxzevria/Oxford-AstraZeneca. 

Варто зазначити, що Кулеба також відреагував на інформацію про в'їзд до Бельгії.

Зрада скасовується. Бельгія зберегла можливість в'їзду для українців, які повністю вакцинувалися, — наголосив він.

Нагадаємо, раніше Європейський союз оновив "зелений список" країн-туристів, для яких рекомендують відкрити кордони. Україну з цього переліку виключили.

Карина Бовсуновськаpravdatutnews.com 
 

Читайте також
Шість областей залишать "червону зону" карантину: у Кабміні назвали дату Шість областей залишать "червону зону" карантину: у Кабміні назвали дату
"Червона" зона скорочується до двох областей.
З 6 грудня в Україні скоротиться термін дії жовтих COVID-сертифікатів: нові правила карантину З 6 грудня в Україні скоротиться термін дії жовтих COVID-сертифікатів: нові правила карантину
У жовтій зоні зараз перебувають Кіровоградська, Тернопільська, Харківська та Чернівецька області, в помаранчевій — Закарпатська та Полтавська області.
За минулу добу в Україні зафіксовано понад 12 тисяч нових випадків Covid-19 За минулу добу в Україні зафіксовано понад 12 тисяч нових випадків Covid-19
Вакцинація — це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби.
Loading...
Load next