У Львові поліцейські затримали любителя подрифтувати

У Львові поліцейські затримали любителя подрифтувати
До правоохоронців надійшов виклик про те, що на перехресті проспекту Червоної Калини та вулиці Сихівської водій «Мерседесу» створює небезпеку іншим учасникам дорожнього руху.

У Львові затримали любителя подрифтувати. До правоохоронців надійшов виклик про те, що на перехресті проспекту Червоної Калини та вулиці Сихівської водій «Мерседесу» створює небезпеку іншим учасникам дорожнього руху. Поліцейські по камерах спостереження прослідкували маршрут порушника й виявили його автівку припарковану поблизу одного з торгових центрів. На 19-річного водія винесли 2 постанови. Санкції статей передбачають штраф у сумі понад 41 тисячу гривень.

 

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Львові поліція виявила 14-річну дівчину за кермом: її тато отримав штраф
Їй стало нецікаво їздити на майданчиках, тож вони виїхали на справжні дороги. Дитина дуже розхвилювалася від ситуації, що склалася.
Розшук педофіла: у Львові поліцейські затримали зловмисника, який намагався розбестити у шкільному туалеті дівчинку Розшук педофіла: у Львові поліцейські затримали зловмисника, який намагався розбестити у шкільному туалеті дівчинку
До розкриття злочину були задіяні оперативники кримінальної поліції та співробітники інших служб поліції Львівщини.
Замах на вбивство: у Львові спіймали злочинця, який напав на львів'янина
Зловмисник встиг нанести потерпілому декілька ударів ножем в живіт. За замах на вбивство нападнику загрожує до 15 років ув'язнення.
Loading...
Load next