У Львові «Кажани» змагалися з «Шахтарем» за Кубок Лева (відео)

У Львові «Кажани» змагалися з «Шахтарем» за Кубок Лева (відео)
Це мала бути "Ліга чотирьох", але через пандемію довелось провести змагання у зміненому форматі.Також 19-20 березня на «Кажанів» чекають матчі з МХП-Вінниця у фіналі чотирьох кубка України. Матч із

Це мала бути "Ліга чотирьох", але через пандемію довелось провести змагання у зміненому форматі.

Також 19-20 березня на «Кажанів» чекають матчі з МХП-Вінниця у фіналі чотирьох кубка України. Матч із «Шахтарем» - частина підготовки до цих ігор.

У першій партії львів'яни вийшли вперед і закінчили її рахунком 25:16.

"Все перед поїздкою склалося невдало. Багато травм. Зокрема, я отримав травму. Основний зв'язучий також. Наш ліберо взагалі вибув до кінця сезону", - розповів у коментарі ПравдаТУТ Львів гравець ВК «Шахтар» Андрій Радюк.

Попри кадрові втрати, у другій партії «Шахтар» почав діяти ефективніше. Їм постійно вдавалось наздоганяти суперників.

"Всю партію ми їх наздоганяли. На жаль, не змогли дотиснути суперників. Але «Кажани» чудово подавали й з ними важко було боротися. Хороший блок: ми атакували лише на високих м'ячах, але суперник надійно захищався", - пояснив головний тренер ВК «Шахтар» Віктор Бекша.

Та в кінці другої партії, після тайм-ауту, на подачу вийшов кубинець Антон Квафарена, який збільшив відрив львів'ян, а довів справу до кінця Ілля Ковальов. 25:23 ще одна партія за львівською командою.

Третя партія теж завершується з рахунок 25:16 на користь «Кажани».

Львівська команда стала першим чемпіоном "Кубка Лева". Зараз львів'яни продовжують підготовку до фіналу чотирьох та Суперліги, де вони очолюють турнірну таблицю.

https://www.youtube.com/watch?v=dMTHr_FvsAo

Нагадаємо, що у Львівській області відбувся чемпіонат із жиму лежачи (відео).

Слідкуй за нами на FacebookTelegramYoutube і знай Правду.

Loading...
Load next