На Львівщині продовжують застосовувати аварійні відключення світла (відео)

На Львівщині продовжують застосовувати аварійні відключення світла (відео)
Термін відключення електроенергії на 8 год є орієнтовним. Якщо ж у вашому помешканні світла немає понад 9 год, повідомте про це енергетиків.

Усе ще без світла: наразі на Львівщині продовжують застосовувати аварійні відключення за такою схемою: на 8 годин електроенергію відмикають, на 4 години живлення повертають, і так по черзі. Водночас у «Львівобленерго» зазначають, що термін у 8 годин – орієнтовний та може збільшитись ще на одну годину. Пояснюють це тим, що оперативним бригадам необхідно доїжджати до підстанцій. Також тривалість відключення може зрости через повітряну тривогу, оскільки енергетики під час загрози не перебувають на енергооб’єктах. Та от якщо у вашому помешканні світла немає понад 9 годин або в сусідніх будинках, які вимикали разом з вашим, електрику уже повернули, повідомте про це енергетиків, можливо пошкоджена електромережа. Зробити це можна, зателефонувавши на гарячу лінію «Львівобленерго». Номери ви зараз нижче:

  • 0 800 30 15 68
  • 067 333 15 68
  • 050 460 15 68
  • 093 170 15 68
  • 032 290 75 68

Злата Новосельська - pravdatutnews.com

Читайте також
Де у Львові, Винниках, Бірках та Рудному сьогодні не буде світла
У понеділок, 29 березня, «Львівобленерго» проводить планові ремонти. Через це впродовж дня окремі вулиці у Львові та області будуть без електроенергії.
Повалені дерева та затоплені вулиці: наслідки негоди у Львові (фото) Повалені дерева та затоплені вулиці: наслідки негоди у Львові (фото)
Синоптики все ж таки були праві. У Львові та області сильна гроза призвела до надзвичайних наслідків - через повалені у місті дерева заблоковані декілька вулиць.
«Львівобленерго» оштрафували за несвоєчасне інформування про знеструмлення «Львівобленерго» оштрафували за несвоєчасне інформування про знеструмлення
НКРЕКП оштрафувало «Львівобленерго» на 85 тис грн за несвоєчасне оновлення інформації на сайті у розділі «Чому немає світла».
Loading...
Load next