Повалені дерева та затоплені вулиці: наслідки негоди у Львові (фото)

Повалені дерева та затоплені вулиці: наслідки негоди у Львові (фото)
Синоптики все ж таки були праві. У Львові та області сильна гроза призвела до надзвичайних наслідків - через повалені у місті дерева заблоковані декілька вулиць.

Проїзд вулицями Львова ускладнений, а в деяких місцях й зовсім неможливий. Так, одну із вулиць у Шевченківському районі затопило настільки, що декілька автівок залило вже майже по самий дах.

А на вулиці Соломії Крушельницької неподалік від житлового будинку впало два дерева, одне із них впало на авто. Також у соцмережах львів‘яни повідомляють про повалені дерева на вулицях Стефаника, Листопадового Чину та у парку Франка.
 

Зауважимо, що вулиці Вербицького, Шевченка та Личаківська - непроїзді через повалені дерева, а біля львівського аеропорта дорогу затопило настільки, що навіть високі автівки не можуть там проїхати.

У одному із львівський ТРЦ внаслідок негоди вибило світло. Та, без світла зараз перебуває і низка вулиць у Франківському та Личаківському районах Львова.
 

В деяких домівках через сильні пориви вітру та дощу затопило балкони будинків, люди відрами збирають воду у своїх помешканнях. І звісно негода не оминула й вулицю Сахарова, яка під час дощів у місті перетворюється на річку.

Через буревій припинив курсувати і львівський електротранспорт й деякі маршрутки, оскільки не можуть проїхати вулицями міста.

Негода наробила біди не лише на вулицях міста, а й також у львівських будівлях. Так у головному корпусі Львівського національного університету ім. І. Франка впав шматок стелі.

У львівському аеропорту затримали щонайменше п'ять рейсів через небезпечний буревій. 

У львівській мерії повідомили, що станом на 17.30 годину у місті повалено 55 дерев, зафіксовано 6 поривів мереж електротранспорту, впало 5 опор «Львівобленерго», підтоплення на вулицях міста вже сходять. Усі комунальні служби будуть задіяні для усунення наслідків.

Від ураганної зливи постраждали не лише жителі Львова. Так, у місті Рудки, що на Львівщині дерево впало просто на дорогу, у Щирці та Городку випав град, який «побив» низку автівок. 

 

Читайте також
Наслідки потужного буревію: вдруге за тиждень Львовом пройшлась негода (фото) Наслідки потужного буревію: вдруге за тиждень Львовом пройшлась негода (фото)
Чергова сильна гроза із градом, пошкодила декілька шкіл, закладів культури та історичних будівель. У місті знову затоплені вулиці та повалені десятки дерев - комунальники ліквідовують наслідки буревію.
На Львівщині на Великдень оголосили штормове попередження На Львівщині на Великдень оголосили штормове попередження
Упродовж великоднього дня, 2 травня у Львові та області можливі грози та сильний вітер.
У Львові тривають роботи із ліквідації наслідків негоди: як містянам відшкодувати збитки (відео) У Львові тривають роботи із ліквідації наслідків негоди: як містянам відшкодувати збитки (відео)
Майже пів тисячі повалених дерев, 44 пошкоджені автівки та 80 знищених дахів – такі наслідки негоди, яка спіткала Львів.
Loading...
Load next