Чи працюватимуть найближчими днями школи та дитсадки Львова?

Чи працюватимуть найближчими днями школи та дитсадки Львова?
Синоптики й надалі прогнозують сильні снігопади та заниження температури повітря, тому постало запитання як працюватимуть львівські школи та дитячі садки в важких погодних умовах.

Синоптики й надалі прогнозують сильні снігопади та заниження температури повітря, тому постало запитання як працюватимуть львівські школи та дитячі садки в важких погодних умовах. Відтак, як повідомила керівниця управління освіти міста Зоряна Довганик, зараз освітяни проводять опитування серед батьків з метою визначення формату роботи на четвер та п'ятницю.

«Садочки будуть працювати. Школи зараз проводять опитування серед батьків, і приймається рішення по кожній школі окремо. Наприклад, є школи, які вже прийняли рішення про навчання з використанням дистанційних технологій, тому що дітей туди довозять з різних частин міста. Якщо ж школа розташована в мікрорайоні, наприклад, Тракту Глинянського чи Сихова — це є в пішій доступності, то вони приймають рішення, що діти будуть звично навчатися, або будуть навчатися окремі класи. Ми до кінця дня будемо мати інформацію, яке рішення прийняла кожна школа», — розповіла посадовиця.

Зокрема, мер Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Facebook заявив, що попри відновлення снігопадів шкільні заклади та дитсадки не планують закривати. Однак, остаточне рішення щодо формату навчання на наступні декілька днів все-таки має узгодити дирекція з батьками. Проте, якщо у батьків немає можливості залишити дитину вдома для навчання в онлайн-форматі з певних причин, то шкільні заклади освіти працюватимуть у звичному режимі.

«Школи спільно з батьками вирішуватимуть, у якому форматі проводити навчання у четвер та п’ятницю. І з цього одразу випливає прохання до роботодавців дозволити своїм працівникам виконувати роботу дистанційно.» - зазначив у дописі мер Львова.

Нагадаємо, представники облдержадміністрації повідомляють, що ситуація із засніженими дорогами Львівщини покращується. За останню добу надійшло лише 18 скарг на «Гарячу лінію» про неочищені від снігу автошляхи - це вважають непоганим результатом.

Loading...
Load next