Окупанти в Маріуполі розміщують гармати 1939 року – радник мера

Окупанти в Маріуполі розміщують гармати 1939 року – радник мера

В бік Маріуполя продовжується рух ворожої техніки, а навколо міста окупанти розміщують гармати та ЗРК зразків 1939 року. Про це написав у своєму Telegram радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

Протягом минулої доби продовжився активний рух техніки по трасі Запоріжжя-Пологи-Маріуполь в бік Маріуполя. Зафіксовано щонайменше 10 танків (один з них з прапором Республіки Казахстан) та одну гаубицю. Спостерігався рух техники через Маріуполь в бік Мангуша та Бердянську на узбережжя Маріупольського району. Понад десят вантажівок з БК, живою силою та автівка управління з позначкою V.

Масово розміщується навколо Маріуполя зброя (гармати та “зенітки”) зразків 1939 року. Ймовірно, росіяни будуть намагатись протидіяти маріупольській “бавовні”.

Крім того, окупанти продовжують розміщувати військових в школам Маріуполя. Так надійшла інформація про плани розмістити їх в приміщенні школи №63 посеред ЖМР 23.

В цілому, основний перекид з Маріуполя та Маріупольського району живої сили завершено. Загальна чисельнiсть залишків становить до 10-15 тисяч (зменшення на 20-25 тисяч). Маріуполь продовжує виявляти, фіксувати та коригувати дані по русні, активно допомогаючи “бавовні”, – написав Андрющенко.

Нагадаємо, що наші захисники здійснили 4 удари по районах зосередження окупантів.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Loading...
Load next