У Львові виявили підприємство, яке незаконно виготовляло неякісні глушники для зброї

У Львові виявили підприємство, яке незаконно виготовляло неякісні глушники для зброї

У Львові виявили підприємство, яке незаконно виготовляло неякісні глушники для зброї. Зловмисники облаштували приміщення під виробництво та реалізовували свої товари під українським брендом через інтернет-магазини за нижчою ціною. Надалі глушники потрапляли на фронт, де їх використання під час ведення бойових дій погіршувало точність стрільби та навіть призводило до розриву. Від покупців надходили скарги, які дійшли й до офіційного виробника. Він й звернувся до правоохоронців. Під час обшуків виявили майже 200 глушників різного типу, комплектуючі до них, автомат «Калашникова», автомобіль, майже 100 тисяч гривень та документи про грошові перекази. Тепер організаторам загрожує кримінальна відповідальність.

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
Смертельна ДТП на Львівщині: у Сколе водій легковика загинув після лобового зіткнення з фурою Смертельна ДТП на Львівщині: у Сколе водій легковика загинув після лобового зіткнення з фурою
У Сколе водій легковика, 51-річний житель одного з сіл Стрийського району, загинув після лобового зіткнення з фурою.
У Львові встановлюють причини пожежі, через яку загинуло троє осіб (фото) У Львові встановлюють причини пожежі, через яку загинуло троє осіб (фото)
За попередньою версією слідства, займання сталось внаслідок необережного поводження з вогнем.
Loading...
Load next