Правоохоронці затримали чергового розповсюджувача психотропів

Правоохоронці затримали чергового розповсюджувача психотропів

Правоохоронці затримали чергового розповсюджувача психотропів. Зберігали наркотики у Львові, а реалізовували свій товар по різних областях України, в тому числі робили й закладки. Під час обшуків у помешканні підозрюваних правоохоронці виявили близько 2,5 кілограмів «канабісу», частина якого вже була розфасована у зіп-пакети, «гриби», «гашиш», засоби фасування, пристрої для запаювання, подрібнювання та вживання наркотиків тощо. За цінами «чорного ринку» вартість вилученого товару становить понад 1 млн грн. Тепер затриманому загрожує до 10 років позбавлення волі.  

Злата Новосельськаpravdatutnews.com

Читайте також
У Львові запрацюють ще два нових центри вакцинації: де можна отримати щеплення У Львові запрацюють ще два нових центри вакцинації: де можна отримати щеплення
У місті вже працює один такий центр, який розташований у приміщенні стадіону "Арена Львів". Однак, вже з цієї суботи у Львові запрацює ще два нових центри вакцинації.
У Львові попрощалися з українською письменницею та громадською активісткою Вікторією Амеліною У Львові попрощалися з українською письменницею та громадською активісткою Вікторією Амеліною
37-річна Вікторія Амеліна загинула від поранень внаслідок ракетного удару росіян по Краматорську
Львівські пожежники зайняли 2-ге місце на спеціальних змаганнях в Києві (відео) Львівські пожежники зайняли 2-ге місце на спеціальних змаганнях в Києві (відео)
Команда вогнеборців з Львівщини повернулася зі спеціальних змагань «Найсильніший пожежний-рятувальник Київ-2022», де вони посіли 2-ге місце. Участь у цьому заході взяли 11 команд з різних куточків України.
Loading...
Load next