У Львові скандальний забудовник відновив незаконне будівництво

У Львові скандальний забудовник відновив незаконне будівництво
Компанія "Ірокс" відновила незаконне будівництво на вулиці Тернопільській, 42 у Львові. Міська влада вживатиме усіх потрібних заходів аби зупинити самовільні будівельні роботи.

У 2016 році Інспекція державного архітектурно-будівельного контролю скасувала дозвіл на будівельні роботи на вул. Тернопільській, 42 через низку порушень, однак як повідомили сьогодні, 1 квітня, у пресслужбі Львівської міської ради будівельні роботи на цьому об'єкті відновили.

" Дійсно, це є одне із проблемних будівництв — самовільні будівельні роботи, які вчиняє сумновідома компанія "Ірокс". Власне, певний час ці роботи були зупинені, але вони їх відновили. Це є повністю самовільні роботи, вони не мають жодних дозволів від міста. Не може такого бути, щоб хтось собі вирішив і самовільно проводив будівельні роботи у місті Львові ", - зазначив  заступник міського голови Львова, Любомир Зубач.

Зазначимо, що Львівська міськрада подала до суду, аби зобов’язати "Ірокс" зніс самовільно прибудову та надбудову площею 1046,9 м2. Однак, 30 грудня минулого року Господарський суд відмовив мерії у задоволенні позову аргументувавши своє рішення тим, що компанія отримала дозвіл на будівельні роботи ще у 2008 році й упродовж восьми років ані ЛМР, ані інші органи контролю не перевіряли правильність такого рішення. На це рішення міська рада подала апеляцію.

Читайте також
У Львові виявили два об'єкти, на яких ведеться незаконне будівництво У Львові виявили два об'єкти, на яких ведеться незаконне будівництво
Львівська Інспекція держархбудконтролю виявила незаконне будівництво на вулицях Смілій, 1а та Варшавській, 171. Зокрема осіб які є власниками ділянок притягнуть до відповідальності.
Будівельні роботи по вулиці Тернопільській, 42 у Львові є законними, - відповідь “ІРОКСа” на звинувачення посадовця Будівельні роботи по вулиці Тернопільській, 42 у Львові є законними, - відповідь “ІРОКСа” на звинувачення посадовця
Будівельні роботи по вулиці Тернопільській, 42 ведуться згідно дозволу Інспекції Державного будівельного контролю у Львівській області №12-08ж від 13.03.2008 року. Цим документом дозволено виконання будівельних робіт з реконструкції нежитлових будівель під багатоквартирний житловий будинок з добудовою та надбудовою з нежитловими приміщеннями та підземною автостоянкою.
Loading...
Load next